sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Paketointia ja muita puuhia

Täällä meillä on ainakin ollut lähes koko viikonlopun ihanan aurinkoista. Ainoa huono puoli selkeässä säässä on kova pakkanen, mutta ollaan nautittu auringonpaisteesta sisällä ja autossa lämpimässä :)
Perjantaina meillä oli pitsapäivä, mies toi töistä tullessaan pitsaa koko poppoolle. Tai no tietysti Liljah jäi ilman ja naposteli maissinaksuja. Liljah on muuten alkanut maiskuttamaan aina kun muut syö, vaikka neiti olisi juuri itse syönyt :D Todella suloista !

Lauantaina vietiin Tobias mummin luo yökylään. Hän pääsi HopLoppiin ja muutenkin sai mummin jakamattoman huomion, teki varmasti pojalle hyvää. Me käytiin sitten vain yhden lapsen kanssa kaupassa ja ulkona syömässä. Oli ehkä vähän helpompaa vain yhden kanssa, mutta hiljaisempaa ei kyllä ollut, siitä Liljah piti huolen.
Ostettiin meille yhteisenä joululahjana uudet pussilakanat, tyynyliinat ja aluslakana. Lisäksi napattiin mukaan vielä kunnon kahvimukit, Iittalan Taika-sarjaa.
Kotiin päästyämme alkoi lahjojen paketointiurakka. Tämä oli se suurin syy miksi haluttiin poika mummin luokse, hän kun on niin utelias ja olisi varmasti yölläkin herännyt meidän paketointipuuhiin. Saatiin kaikki lahjat paketoitua ja nautittiin vielä rauhallisesta leffaillasta.
Tänä aamuna käytiin vielä kaupoilla hoitamassa vähän työjuttuja, jonka jälkeen haettiin Tobias kotiin. Kaikki oli mennyt taas oikein hyvin, niin kuin aina. Liljah oli aivan innoissaan kun näki isoveljen vuorokauden erossaolon jälkeen.
Tänään ollaankin sitten katsottu Ice Age 5 ja kohta aletaan iltatoimiin. Huomenna paluu arkeen ja ainut täysi hoito/työviikko ennen joulua käynnistyy. Ihanaa ! Päätettiin vielä miehen kanssa, että ostetaan jotkut pienet yllätyslahjat toisillemme jouluaatoksi, katsotaan sitten joulun jälkeen mitä paketeista paljastuu...

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...