keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Konttauksen avuksi

Saimme Sannas-verkkokaupasta kokeiluun kahdet konttaussukkahousut. Meidän sukkikset löytyy täältä ja nuo mitkä Liljalla on kuvissa päällä on persikan väriset ja kokoa 74/80. Toiset on väriltään tumman roosat ja ne on kokoa 80/86. Isommat on kaapissa odottamassa Liljan kasvua. En ollut aiemmin kuullutkaan tällaisista joten oli kiva päästä näitä kokeilemaan.
Konttaussukkahousuissa on siis liukuesteet ja paksumpaa ja pehmeämpää neulosta polven kohdalla sekä jalkapohjissa. Lisäksi paksumpaa neulosta löytyy nilkoistakin. Näin konttauksen pitäisi onnistua paremmin, kun polvet ei luista väärään suuntaan ja on vähän pehmikettäkin. Näillä sukkiksilla siis onnistuu niin konttaamisen kuin kävelynkin harjoittelu.
Meillä on todella liukkaat lattiat ja Liljah on noussut konttausasentoon monia kertoja, mutta paljaalla lattialla hän usein liukuu vaan taaksepäin. Näiden sukkisten kanssa konttausasentoon meneminen sen sijaan sujuu ongelmitta.

Liljah oppi ryömimään siellä 6,5kk iässä, konttausasentoon hän alkoi nousta vähän vajaa 8kk iässä. Saa siis nähdä milloin konttaaminen alkaa sujumaan. Luulen kyllä, että neiti lähtee piankin konttailemaan, ainakin nyt kun on nämä sukkikset käytössä.
Sannas.fi:stä löytyy paljon erilaisia lastentarvikkeita, vielä siis ehtii tilaamaan lapsille vaikka joululahjoja. Ja jos haluaa vauvoja muistaa jotenkin, niin nämä sukkahousut on kyllä mainio lahjaidea. Vauvathan ei vielä joulusta ymmärrä mitään, mutta vaatteet ainakin tulee aina käyttöön.
Yhteistyössä

Sannas.fi
Sannas.fi Facebookissa
Mammalandia
Mammalandia Facebookissa

Tiia

2 kommenttia:

  1. Miten tiukkaan noi sukkikset pitää konttausasennossa? Pääseekö vauva liukumaan kuitenkin helposti takaisin mahalleen? Voisi olla kätevät meilläkin. :)

    VastaaPoista
  2. Pääsee kyllä liukumaan, ei ole mitkään liian pitävät liukuesteet :) Kannattaa ainakin kokeilla, meillä tykätään !

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...