perjantai 2. joulukuuta 2016

Kirja lapsen omalla nimellä (sis. alekoodin)

Sain Mammalandian kautta Kirjasiskojen ihanan kirjan, Poika joka unohti nimensä. Kun tämä kirja löytyi postilaatikosta, tulin niin iloiseksi. Kirja on aivan ihanasti kuvitettu ja on jotenkin söpöä, että lapsille on tuollaisia omaan nimeen perustuvia satuja.
Meille tämä yhteistyö tuli todella sopivaan saumaan, isi oli lähdössä silloin viikoksi armeijaan kertaamaan joten meillä oli pojan kanssa hyvin aikaa lukea kirja. Meillä luetaan joka ilta yksi satu, mutta päivisin lukeminen on jäänyt vähän vähemmälle. Itse tykkään lukemisesta ja toivon, että lapsetkin innostuisivat kirjoista. Ehkä aletaan lukemaan päivisinkin kirjoja kunhan Liljah tuosta vähän kasvaa ja jaksaa keskittyä satujen kuuntelemiseen.
Tobias oli alusta asti todella kiinnostunut tästä kirjasta, ainakin kun bongasi siitä oman nimensä. Joka päivä hän kyseli, että milloin kirja luetaan. Ja kun lukuhetki vihdoin koitti, levisi pojan hymy korviin saakka ja hän kuunteli innolla sadun alusta loppuun.

Sadussa vierailtiin Hikka-hiiren ystävien luona, joiden nimien alkukirjaimet saivat aikaan lapsen unohtuneen nimen. Tobiaksen kirjassa esimerkiksi käytiin Täpsä-Tähdenlennon ja Bulle-Biisonin luona.
Jos teitä lukijoita kiinnostaa tällainen samanlainen kirja oman lapsen nimellä niin nyt Kirjasiskoilta saa koodilla mammal10 -10% alennuksen heidän kirjoistaan. Koodia kysytään kassalle siirtyessä. Ihana idea vaikka pukinkonttiin ! (koodi voimassa vuoden loppuun)

Yhteistyössä

Mammalandia
Mammalandia Facebookissa
Kirjasiskot
Kirjasiskot Facebookissa

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...