maanantai 26. joulukuuta 2016

Joulupäivä ja Tapaninpäivä 2016

Kiireisen aaton jälkeen on ollut ihanaa ottaa vähän rennommin. Joulupäivänä oltiin kotona, mutta illalla käytiin mummin ja papan luona syömässä. Aamulla avattiin loput lahjat ja koko muu aika menikin uusilla leluilla leikkimiseen.
Tänäänkin otettiin todella rennosti. Käytiin kaupassa ruokaostoksilla, jonka jälkeen ollaan oltu vain kotona. Käytiin lenkillä, ollaan leikitty, pelattu ja katsottu telkkaria. Tietysti syötiin vielä tänään jouluruokaa, huomenna sitten jo jotain muuta syötävää.
Ehdin myös täyttää vähän Liljan vauvakirjoja ja siivosin neidin lelutkin kahteen koriin kun niitä tuli lahjaksi niin reilusti. Uusi Kanin loikka-pelikin on testattu, poika ainakin tykkäsi :) Lenkin jälkeen Liljah nukkui vielä rattaissa sisällä pitkät päikkärit.
Meidän pyhät meni todella ihanasti. Nähtiin rakkaita ihmisiä ja saatiin viettää perheaikaa. Lapsille uudet lelut on ollut joulussa parasta. Meistä aikuisista on ollut vaan ihana olla lomalla ja yhdessä. Onneksi miehellä on nämä välipäivät lomaa, joten palaa töihin vasta joskus viikon päästä. Saadaan siis vielä viettää monia yhteisiä päiviä ja päästään shoppailemaankin joku päivä :)
Kohta ollaankin jo uudessa vuodessa. Ostettiin jo ruuat valmiiksi, vielä pitäisi päättää ostetaanko raketteja vai ei. Uusi vuosikin ollaan vaan kotona perheen kesken, tuskin tässä alle viikossa ehtii enää mitään muita suunnitelmia tulla.

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...