keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Välipalapussit

Sain Baba Express:sta kokeiluun DoddleBags-välipalapusseja. Valitsin pakkauksen, jossa oli sekä pusseja, että pusseihin kiinnitettäviä lusikoita.
Tämä lusikkaidea näissä on aivan mahtava ! Meillä kun ei ihan vielä kunnolla osata syödä tuollaisesta pussista, niin korkin tilalle kierrettävä lusikka helpottaa valtavasti. Pussi ja ylimääräinen lusikkakorkki vaan mukaan ja matkalle. Kun ruokailun aika sitten tulee niin pussista painalla sosetta tulee suoraan lusikkaan, tämä on vaan niin kätevä juttu !
Me ollaan kokeiltu pusseihin nyt vasta banaaniavokado-sosetta, mutta niihin voi tosiaan laittaa mitä sosetta vaan. Pussit kestää pakastamisen, astianpesukoneen ja vaikka vesihauteen, jos sose halutaan lämmittää. Välipalapussit sopivat myös esimerkiksi shampoolle tai muulle kosmetiikalle lentokoneeseen mukaan otettavaksi.
Kun Liljan kanssa näitä kokeiltiin ensimmäistä kertaa niin tietysti neiti yritti saada pussin omiin käsiinsä. Ja aika hyvin olisi onnistunut syöminen ilman lusikkaakin, mutta sosetta vaan tuli hieman liian paljon kerralla meidän neidin mieleen. Lusikkaan pystyi kivasti annostelemaan neidille sopivamman määrän.
Näihin välipalapusseihin pääsee tutustumaan lisää tästä linkistä.

Yhteistyössä
Baba Express
Baba Express Facebookissa

Tiia

2 kommenttia:

  1. Tuollainen lusikkakorkki onkin mulle ihan uusi juttu. Näyttää kyllä tosi näppärältä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu on tosi näppäriä ! Mäkään en ollut aiemmin noista lusikkaosista tiennyt :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...