keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Uudistunut Muksu

Saimme Muksulta ihanan kassillisen soseita neidille. Meillä on syöty soseita jo usea kuukausi, joten neiti on jo kokenut maistelija. Hedelmäsoseet otimmekin innolla vastaan, tiesin, että Liljah ne söisi. Mutta ruokasoseet olikin sitten oikea kokeilun ja maistelun paikka, sillä olen tähän mennessä tehnyt kaikki ruokasoseet itse. Ja arvelinkin jo etukäteen vähän miten näiden kanssa tulee käymään, isoveli söi vauvana vain itsetehtyä eikä kelpuuttanut valmisruokia ollenkaan.
Soseita oli hurja määrä erimakuisia ja lisäksi paketissa oli uudet lusikat, jes ! Tulin niin onnelliseksi noista lusikoista, vaikka meillä on niitä ennestäänkin, mutta aina ne on pesukoneessa silloin kun niitä tarvitsee.

Kävimme juhlimassa mummon synttäreitä ravintolassa ja otin neidille Porkkanasoseen ja Päärynäherkun matkaan mukaan. Yllätyin, kun neiti söi porkkanasoseen niin reippaasti, viimeisiä lusikallisia myöden. Päärynä olikin jo ennestään tuttu, myös uudistunut versio, joten se meni hetkessä myös, odotetusti :)
Muksuhan on tosiaan lokakuussa uudistunut ja mielestäni muutos on ollut ainoastaan positiivinen. Kasvisten ja vihannesten osuus on entistä korkeampi, osassa soseista on jopa 100% hedelmää tai vihannesta. Lastenruokiin ei ole lisätty säilöntäaineita eikä keinotekoisia väri-, maku- tai makeutusaineita. Kaikki hedelmäsoseet ovat sokeroimattomia, gluteenittomia sekä maidottomia.

Uusien läpinäkyvien etikettien ansiosta sisältö on heti nähtävissä ja eri ikäryhmille ominaiset värit helpottavat löytämään oikean ikäiselle vauvalle sopivan ruuan. Meillä on vielä pari purkkia 8kuukauden ikäiselle sopivaa ruokaa, joten niitä maistellaan sitten kuukauden päästä.
Kokeilimme Porkkanaisen liha-papupadan enon syntymäpäivillä ja siitä neiti ei pitänyt. Huusi vain nälkäänsä, eikä avannut suuta kuin kerran maistaakseen ruokaa. Vaihdoin siis taas äkkiä hedelmäsoseeseen ja purkki tyhjeni hetkessä, hedelmäsoseen jälkeen sain jopa vielä pari lusikallista ruokasosetta neidille. Mutta ilmeisesti valmisruuat ei kelpaa kun on kerran jo tottunut itsetehtyihin. Olisi kyllä kiva, jos neidille kelpaisi kaikki ruoka, niin ei tarvitse aina omatekemiä raahata mukaan joka paikkaan.

Parsakaali ja kasvis-kalkkunarisotto kokeiltiin myös, mutta sitäkään neiti ei paljoa huolinut. Mutta omasta mielestä maku näissä on hyvä (siis niin hyvä kun vauvan ruuassa voi olla) ja koostumuskin on oikeastaan ihan samanlainen kun omatekemissä. Luulen kyllä että meidänkin neiti näitä söisi jos vaan antaisi maisteluun tarpeeksi usein. Suuri peukku meiltä Muksulle !

Yhteistyössä

Nutricia Muksu
Muksu Facebookissa
Mammalandia
Mammalandia Facebookissa

Tiia

2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää tuo uudistunut ilme ja se, että purkista näkee samantien myös sen sisällön. Soseet näyttää tosi hyvän värisiltä, ei miltään harmahtavalta mössöltä niinku jotku soseet. Ootko kokeillut syöttää vuorotellen hedelmäsosetta ja ruokasosetta? Vähän niinku hämäis vauvaa ;) Vauva tarttee monta maistelukertaa ennen ku tottuu uuteen makuun, joten ei kannata kerrasta hylätä jotain makua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole pahemmin vielä tehnyt töitä valmisruokien kelpaamisen eteen, katsotaan tarvitseeko yrittää enää ollenkaan, soseet kuitenkin väistyy todella nopeasti kuvioista :) Ja onneksi nuo kauppojen hedelmäsoseet kuitenkin maistuu :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...