tiistai 29. marraskuuta 2016

Kotiinpaluu

Miehen kertausharjoitus loppui perjantaiaamuna ja saatiin vihdoin hänet kotiin. Liljakaan ei ollut onneksi unohtanut isiä vaan hymyili ja naureskeli hänelle heti :) Perjantai oltiin ihan vaan perheen kesken pitkästä aikaa, ikävää oli ollut puolin ja toisin.

Lauantaina järjestettiin koko suvun kesken isomummolle yllätysjuhlat hänen 80-vuotissynttäreiden kunniaksi. Ja yllätys onnistui täydellisestä, mummo luuli tulevansa nuorimman lapsenlapsen synttäreille, mutta tulikin omiin juhliinsa.
Tarjottavat oli herkkua, lapsilla oli hauskaa ja isomummolle oli tärkeää nähdä koko suku kerralla. Onnistuneet juhlat siis ! Tarjolla oli voileipäkakkua, lohipiirakkaa, fetapiirakoita ja suklaakakkua. Ja oli jotain toistakin kakkua, mutta en tiedä mitä se oli. Juhlapaikaksi valikoitui yksi nuorisotila, joten lapsilla todellakin oli tekemistä, he pelasivat sählyä, biljardia ja ilmakiekkoa.
Kotona oltiin vasta yhdeksän aikaan illalla, hieman meni myöhään. Herättiinkin kyllä koko perhe sunnuntaiaamuna vasta ysiltä :)

Sunnuntaina otettiin myös ihan rennosti. Käytiin ulkona syömässä ja illalla saunottiin vielä koko porukka. Maanantaina alkoikin arki ja oli kyllä sellainen maanantai että huh. Minulla oli hammaslääkäri aamulla ysiltä, joten heitin pojan pikaisesti päikkyyn ja isi tuli kesken työpäivän hoitamaan Liljaa. Hammaslääkäri oli tietysti myöhässä puoli tuntia, joten isillä vähän venyi "hyppytunti".
Mutta onpahan nyt äidin hampaat ainakin kunnossa, joskus vuoden päästä sitten vasta uudestaan. Silloin onkin helpompaa kun tyttökin toivottavasti päikyssä niin pääsee lääkäreihin ilman mitään sählinkejä.

Tänään ollaan tytön kanssa vietetty vapaapäivää. Ei olla tehty muuta kun aamulla heitetty poika päikkyyn ja viety samalla pahvit ja paperit kierrätykseen. Kohta haetaan poika kotiin ja samalla nappaan matkahuollosta Liljan uuden istuimen, siitä siis juttua ainakin tulossa myöhemmin.

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...