lauantai 19. marraskuuta 2016

Happy Mat ruokailualusta

Ostettiin meidän neidille Baba Express:istä aivan ihana harmaa silikoninen ruokailualusta*. Otettiin alusta heti käyttöön ja neiti osaakin siitä jo aika hienosti napsia ruokaa sormiinsa.
Meillä syödään soseiden lisäksi sormiruokaa ja tämä Happy Mat on todella kätevä sormiruokailuun. Siihen on helppo laittaa erilaisia ruokia tarjolle ja vauva saa siitä poimia mitä tahtoo. Alusta on helppo puhdistaa ihan vaan vaikka juoksevan veden alla. Lisäksi alusta kestää myös astianpesukoneen. Alustoja löytyy useammassa eri värissä, meillä väännettiin kättä alustan väristä aika kovinkin, mutta onneksi päädyttiin harmaaseen, sopii syöttötuolin väriin.
Ainakin vielä alusta on pysynyt pöydällä, suoraan ylös nostamalla se ei siis irtoa edes aikuisen niin yrittäessä. Sivuista tietysti kun saa otteen niin alusta irtoaa, mutta on onneksi hieman painava, ettei ihan pieni vauva sitä heti pysty irrottamaan. Mutta kaipaisin ehkä kuitenkin jotain imukuppia tms. alustan pohjaan, ettei se vahingossakaan irtoa. Meille tällä ei nyt kuitenkaan ole kovin paljon väliä, kun ruoka mitä siihen laitetaan on tosiaan sormiruokaa, mikä ei nyt ihan hirveästi (ainakaan vielä) sotke. Ja kaiken lisäksi meillä on koirat, jotka kyllä hoitaa kaiken lattialta pois.
Liljah saa alustaa kulmasta nostettua ja siis siirrettyäkin jonkinverran. Tämä on nykyään hänen lempi puuhaansa ja joudutaan välillä soseita syödessä ottaa alusta kokonaan pois, muuten ei tule syömisestä mitään. Mutta ollaan ostokseen todella tyytyväisiä ja suuri kiitos Baba Expressille nopeasta toimituksesta ja hyvästä asiakaspalvelusta ! Happy Mat ruokailualustoja löytyy täältä.

Tiia

*tuotteesta saatu alennusta

2 kommenttia:

  1. Tuommoinen alusta on varmasti kätevä aloittelevan pienen syöjän kanssa :) Meilläkin tuo oli ostoslistalla, mutta meidän syömis-jutut eivät edenneet aivan suunnitelmien mukaan, joten emme hankkineet tuota(kaan) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä kätevä :) Voi harmi, mutta voihan tuota alustaa tietty isommankin lapsen kanssa sitten käyttää :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...