torstai 17. marraskuuta 2016

Äiti ja tytär

Olen kyllä niin onnessani ja silti aivan kauhuissani. Nimittäin siitä kuinka paljon samaa meissä on, äidissä ja tyttäressä. Viime aikoina olen ensinnäkin katsonut kuvia ja tuo neitihän on ihan minun kaksoisolento ! Ainakin noin niin kuin melkein, olen ollut itse aika samannäköinen pienenä.
Ulkonäön lisäksi on sitten tämä luonne, josta olen aika kauhuissani. Mitähän tuosta neidistä oikein vielä tulee...? Hän on niin itsepäinen ja tietää mitä tahtoo. Hän myös kertoo kaiken kovaäänisesti ja jos joku ei mene niin kuin hän haluaa niin sen kuulee sitten vielä vähän kovempaa.
Lisäksi hän on todella kovapäinen ja osaa pitää puoliaan jo nyt. Hän yrittää purra, kiljuu ja murisee isoveikalle jos tahtoo huomiota tai poika tekee jotain muka väärin. Voi että, olen vielä niin pulassa tämän neidin kanssa. Kaiken lisäksi hän on oikea vekkuli, kun kieltää jotain niin hän alkaa tekemään kiellettyä asiaa vielä enemmän ja isommalla innolla. Jos on joku paikka mihin ei saa mennä niin vauhti vaan kovenee kiellon jälkeen :)
Uskon kyllä silti, että itsepäisyydestä ja kovaäänisyydestä on myös hyötyä. Ainakin hän saa äänensä kuuluviin ja toivottavasti tekee elämässään mitä ikinä tahtookin. Vielä neidillä on todella paljon itsevarmuutta ja itseluottamusta, toivottavasti ovat pysyviä luonteenpiirteitä.
On se meidän pieni Liljah vaan niin rakas ! Ja onhan hänessä paljon isäänsäkin, onneksi :)

Tiia

2 kommenttia:

  1. Hauskaa kuinka erilaisia sisaruksetkin voivat olla. Meillä poika on hyvin energinen tapaus ja tyttö taas itse rauhallisuus, eikä tunnu hermostuvan helpolla. 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta muuten tuo :) Meilläkin alkaa pikkuhiljaa luonne-erot näkymään selvemmin kun tyttö kasvaa.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...