torstai 27. lokakuuta 2016

Moomin maissinaksut

Saimme Real Snacsilta ison laatikollisen maissinaksuja ja sipsejä maisteltavaksi. Lisäksi paketista paljastui juomapullo, jonka otin itselleni käyttöön.
Lapset ovat maistelleet Moomin maissinaksuja innoissaan, Tobiaksen lemppareita on kuulemma mansikanmakuiset naksut, Liljalle taas maistuu paremmin originalit. Nämä naksupussit tuli meillä todella tarpeeseen, koska molemmat lapset niistä tykkäävät. Lisäksi näissä naksuissa muotoilu on juuri sopiva tuollaisen vasta-alkajan käsiin, jotkut naksut kun ovat ihan pieniä ja ihmeellisen muotoisia mötiköitä.
Myös me vanhemmat saimme sipsejä, uusia Chipventures:eja, makuina Honey Butter sekä Salty Licorice. Mies tykästyi salmiakkisipseihin, itse taas noihin toisiin, nam. Kannattaa tosiaan kokeilla, on hyviä ! Salmiakin ystäville varmasti maistuu nuo Salty Licorice-sipsit.
Pidettiin lasten kanssa yksi viikonloppu sipsijuhlat ja maisteltiin kaikki naksut ja sipsit läpi. Meillä oli Tobiaksen kanssa todella kivaa, hän oli innoissaan mukana laittamassa sipsejä esille, mutta vielä enemmän hän odotti maistelua, tietysti.
Nyt meillä riittää ainakin naksuja vähäksi aikaa. Niitä meillä meneekin nyt aika reilusti kun neiti harjoittelee sormiruokailua. Meillä otetaan naksuja mukaan kaikkialle, niitä kun on niin helppo kuljettaa ja ne säilyy kivasti laukun pohjalla. Ja jos lapset alkaa jossakin kiukuttelemaan niin naksut on helppo ja nopea (ja terveellinen) pieni välipala lapsille :)

Yhteistyössä

Real Snacks
Real Snacks Facebookissa
Mammalandia
Mammalandia Facebookissa

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...