keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Meillä liikutaan !

Meidän neiti 6,5kk oppi vihdoin ryömimään. Ollaan odotettu, että milloin neiti lähtee kun veli lähti jo 5kk iässä. Mutta nyt meillä opittiin tämä liikkumisen taito, kivaa !
Neiti lähti lauantai aamuna ihan yhtäkkiä innoissaan Tobiaksen palloa kohti. Ja vielä onnistui yrityksessään ja saavutti pallon. Tämän jälkeen neiti on muutamia kertoja ryöminyt lyhyitä matkoja Tobiaksen lelujen luokse ja minun jalkoihin.
Sunnuntaina tämä taito opittiinkin sitten jo ihan kunnolla kun tyttö ryömi noin kahden metrin matkan. Tänään mentiin töissäkin sellaista rundia pitkin työhuonetta että. Tämä on vaan jotenkin niin ihanaa aikaa kun vauva oppii uusia juttuja. Kohtahan hän jo konttaa ja kävelee ja juoksee :D
Nyt meillä alkaakin sitten kodin laittaminen vauvaturvalliseksi. Pitää siirtää kaikki pojan pienet lelut syrjään ja katsoa kaikki pistorasiat yms. Lisäksi kohta pitää hieman siirrellä koriste-esineitäkin, eikai tässä pitkä aika mene kun neiti oikeasti nousee seisomaan ja yrittää vetää kaiken tasoilta alas.

Instagramista löytyy muuten videota tuosta neidin ryömimisestä !

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...