maanantai 31. lokakuuta 2016

Lokakuun viimeinen

Ihan pian on jo marraskuu, eli joulu on jo ihan nurkan takana :) Pitäisikö kohta kaivaa joulukoristeet esiin ja leipoa ekat piparit...?
Sain otettua lapsista niin ihania kuvia(eka kuva on kyllä isin ottama), että on pakko jakaa ne tässä lyhyiden kuulumisten kera. Viikonloppuna meillä oli menoa, lauantaina mieheltä poistettiin hammas ja hän ei saanut tehdä mitään kovin kummoista koko päivänä. Käytiin siis kaupassa, kerrankin niin, että minä jopa ajoin autoa :D
Sunnuntaina käytiin isomummin luona lounaalla, oli taas ihana istua valmiiseen pöytään. Kinkkukiusauksen jälkeen saatiin vielä jäätelöä, kahvia ja kakkuakin, luksusta oikeen ! Loppuilta menikin leffaa katsoessa, tai pojat katsoi leffaa ja me tytön kanssa tehtiin kaikkea muuta. Niin ja ehdittiinhän me lauantaina (vai oliko se sittenkin perjantaina) katsomaan se uusin Liisa Ihmemaassa.
Tälle viikolle meillä ei ole mitään ihmeempiä suunnitelmia, paitsi viikonloppuna taas perus kauppareissu ja sunnuntaina onkin meidän rakkaan kummitytön 1v synttärit :) Hänen lahja odottaakin kaapissa paketointia, pitää siis pian ryhtyä paketointihommiin.
Viimeiset kuvat on Liljan uudesta "taidosta", kukkuu-leikkiä makuupussin takaa :) Niiden myötä siis oikein ihanaa lokakuun viimeistä päivää !

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...