keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Ihana purulelu

Saimme tuossa hetki sitten Tuttifrutti tuttinauhoilta testiin ihanan norsu purulelun. Liljah on tykästynyt leluun ihan tosissaan, hän on leikkinyt sillä joka päivä pitkiäkin aikoja. Purulelussa on lisänä nauha ja klipsi, joten sen saa esimerkiksi turvakaukaloon tai vaunuihin kivasti kiinni. Me olemme käyttäneet lelua ihan kotona, mutta se on ollut myös automatkoilla neidillä mukana.
Lelu on silikoninen ja se ei sisällä BPA:ta eikä muitakaan haitallisia aineita. Lelun voi myös keittää ja puhdistaa miedolla saippualiuoksella. Nämä kaikki on vain plussaa, kun on kyse vauvan lelusta.
Tuttifrutti tuttinauhojen facebook-sivulta löytyy paljon erilaisia tuttinauhoja, puruleluja, imetyskoruja yms. Kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa. Heiltä voi tilata mitä väriyhdistelmiä tahansa, mekin saimme itse päättää millaisen lelun ja nauhan haluamme. Heidän tuotteet sopivat mielestäni myös hyvin kastelahjaksi tai ihan vaikka vastasyntyneelle viemiseksi sairaalaan. Kiva idea muuten myös baby showereihin !
Me olemme ainakin tyytyväisiä leluun. Myös asiakaspalvelu Tuttifrutti tuttinauhoilla oli hyvää ja toimituskin todella ripeää ! Suosittelemme ja aiomme kyllä tulevaisuudessakin tilata heiltä jotain, jos tarvetta tulee :) Jos vaikka saamme vielä kolmannen vauvan tai jos lähipiiriin syntyisi vauva, niin tilaisimme varmasti jotain pientä lahjaksi.


Yhteistyössä

Tuttifrutti tuttinauhat facebookissa
Tuttifrutti tuttinauhat instagramissa
Mammalandia
Mammalandia Facebookissa

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...