sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Äidin ikiomat jutut

Mammalandian yhteistyöpostaus

Joka kuukausi Mammalandian bloggaajat kirjoittavat yhdestä yhteisestä aiheesta postauksen ja syyskuun aiheena on äidin ikiomat jutut.
Minun omia juttuja ovat tv-sarjat, tosin niitäkään en täysin yksin pysty katsomaan, mutta kuitenkin. Lemppareita on tällä hetkellä Ex-Onnelliset, Toisenlaiset äidit, Salkkarit ja Uusi päivä. Myös Ensitreffit alttarilla ja Yhden illan juttu koukuttavat. Nykyään Tobias kyllä haluaisi katsoa lähes kaikki kotimaiset sarjat kanssani.

Toisena omana juttuna minulla on tämä blogi. Tietysti koko perhe on suuri osa tätä, mutta itse hoidan postausaiheet ja ottelen suurimman osan kuvistakin. Mies kyllä lukee jokaisen tekstini julkaisun jälkeen ja kertoo mielipiteensä :)

Aikakausilehdet ovat myös minulle todella tärkeitä tällä hetkellä. Pikkulapsiarjessa ei paljon ehdi kirjoja lueskella, joten keskityn enemmän lehtiin ja blogeihin. Rakastan lukemista ja kirjoihin uppoudun kerralla pitkiksikin ajoiksi, joten niitä en jaksa lueskella tällä hetkellä. Lehdistä luen Vauvaa, Kaksplussaa ja Meidän perhettä. Blogeja seurailen aika paljonkin ja lukulistallani on todella monia blogeja, muun muassa näitä Mammalandian blogeja.
Myös lastenvaatteet ja ruuanlaitto ovat kokonaan minun vastuullani, joten eiköhän nekin ole minun omia juttuja. Mutta oikeastaan tällä hetkellä minulla ei ole mitään ihan ikiomia juttuja, paitsi vessassa ja suihkussa käynti ja nukkuminen. Ja näidenkin aikana joku saattaa häiritä useita kertoja :D Mites muut äidit, onko teidänkin omat jutut vähän jääneet lapsiperhearjen vuoksi ?

Mammalandian facebook-sivu

Tiia

6 kommenttia:

 1. Aivan ihana postaus ja nuo kuvat ovat todella suloisia :)

  VastaaPoista
 2. Omat jutut eivät onneksi ole jääneet vaikka lapsia onkin siunaantunut :) tapaan paljon ystäviäni,myös lapsettomiakin. Paljon on kyllä lapset mukana (varsinkin pienimmät jotka ovat kotona kanssani) kun lähden kyläilemään. Mutta käyn kahvilla/leffassa/baarissa myös lapsettomien sekä mammakavereiden kanssa ;D omat rakkaat harrastukset ovat myös menossa mukana,pari kertaa viikossa kun mies tulee töistä kotiin niin lähden potkunyrkkeilemään tai vetäydyn omiin oloihin maalaamaan. Kun tulin ensimmäistä kertaa raskaaksi päätin että otan sen oman aikani itselleni arjen keskellä,olen niin menevää sorttia että tulisin hulluksi jos olisin vaan aina kotona tai maksimissaan kävisin sukulaisten luona XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ! :) Kiva juttu, että omat jutut ovat siellä pysyneet. Itse taas en ole yhtään menevää tyyppiä, joten tämä omien juttujen vähyys ei todellakaan haittaa :) Ja kun lapset ovat päiväkodissa yhtä aikaa tulevaisuudessa niin menen töihin lepäämään, tällä hetkellä kun töissäkään ei voi levätä :D

   Poista
 3. Meillä on miehen kanssa molemmilla omia juttuja ja itsellä sali/jumpat ja kavereiden näkeminen. Meillä on illat hyvin aikaa telkkarin katsomiselle kun nuo pienet nukahtavat hyvissä ajoin, hoten myös se. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että ehditte viettää omaa ja parisuhdeaikaa ! :) Meilläkin olisi parisuhdeaikaa iltaisin, kun lapset käy nukkumaan kasilta, mutta arkisin mennään kyllä kaikki siihen aikaan jo nukkumaan. Minulle uni on vaan niin tärkeetä :D Ehkä sitten taas jaksaa kun kaikki nukkuu kokonaisia öitä :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...