keskiviikko 10. elokuuta 2016

Kuka varastaa päikystä...?

Tobias on ollut nyt puolitoista viikkoa päiväkodissa, isojen ryhmässä. Päiväkoti alkoi siis viime viikon maanantaina ja jo tiistaina Tobiaksen yhdet Gugguun housut oli hävinnyt.

Housuja ei ole näkynyt eikä kuulunut. Mietin vaan, että kuka idiootti varastaa lapselta...?! Tobias on ollut aika harmissaan asiasta ja jaksaa jokapäivä kertoa, kuinka hänen mustat housut on viety. Itseäni asia ei nyt niinkään enää haittaa, aluksi kyllä ärsytti, olihan housuista pulitettu 30€.

Mutta näköjään joku ei ole viitsinyt palauttaa housuja, onko sitten tietoinen, että housut ovat kalliit vai miksi ne on ottanut omakseen. Kyllä minä ainakin veisin päiväkotiin takaisin vaatteet, jotka ei kuulu meille. En myöskään lähtisi lapsen kanssa kotiin, jolla on toisen lapsen vaatteita päällä.

Onneksi housut oli kokoa 98, joten ei olisi enää kauaa edes mahtunut pojalle, mutta kyllä silti ihmettelen. Housuthan oli kuitenkin lapsen, joten joku aikuinen on varastanut ne lapselta. En voi käsittää ! Pakko oli tulla avautumaan tänne näinkin turhasta ja pienestä asiasta :D
Mitenkäs muiden lomaltapaluut on sujunut ? Meillä on muuten mennyt kaikki oikein hyvin ja poika tykkää olla isojen ryhmässä. Yksi hoitaja vanhasta ryhmästä siirtyi myös isojen puolelle, joten on edes yksi tuttu aikuinen siellä. Lisäksi monet Tobiaksen kaveritkin siirtyi samaan ryhmään ja eiköhän poika saa sieltä pian uusiakin kavereita.

Tiia

6 kommenttia:

 1. Onpa härskiä! Kuinka ihmiset kehtaavat. :/

  VastaaPoista
 2. kyllä ärsyttää tuollainen. Meillä hävsisi edellisessä päiväkodissa kurahousut (ihan uudet vielä) ja kahdet kurahanskat lapsen naulakosta, jokainen kyllä eriaikaan. Viimeiset hanskat kun katosi ilmoitin päiväkotiin että en enää uusia tuo. ;) Eihän se tietenkään heidän vikansa ollut, mutta ärsytti vaan niin kovin. Kaikki niistä oli hyvin selkeästi nimikoituja ja ei ne koskaan palautuneet.
  -P-

  VastaaPoista
 3. Äh tiedän, meiltä vietiin juuri takki myös. 😞

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...