sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Mökkireissu ilman isiä

Lähdin maanantai aamuna lasten kanssa ajelemaan kohti Savonlinnaa, taidettiin startata auto jo 5 aikaan. Koukattiin mummo kyytiin ja matka sai alkaa. Alku meni todella hyvin ja yhden kerran pysähdyttiin puolessa välissä matkaa.
Kun saavuttiin ensimmäiselle lossille, niin Liljah aloitti aika kovan huudon, mutta rauhoittuikin sitten lopulta. Oli meinaan aika kuuma päivä, tai siis aamu, kun oltiinhan me mökillä jo ennen yhtätoista.
Mökillä me vaan oltiin, otettiin rennosti ja lomailtiin. Meille osui aivan ihana lomasää, kaikki neljä päivää saatiin nauttia helteestä ja auringosta. Ainoastaan perjantai, jolloin lähdettiin kotimatkalle, oli sateinen ja pilvinen.
Tobias riehui koko viikon mummon kanssa, kalasteli, leikki rannalla yms. Minulle jäi ainoastaan Liljan kanssa oleskelu. Reissu oli oikein onnistunut ja nyt uskallan uudemmankin kerran lähteä lasten kanssa kolmistaan johonkin :)
Kotimatka meni kahdella erittäin lyhyellä pysähdyksellä, jolloin lapset eivät edes nousseet autosta pois. Ihan loppumatkasta siirsin Liljan etupenkille, kun neiti alkoi kiukuttelemaan, mutta hän rauhoittui heti kun näki äidin naaman kokoajan :) Ja huomautukseksi, että autossa ei ole turvatyynyjä pelkääjänpaikalla. Vaikka eihän siihen suositella lastenistuinta, mutta pakko mikä pakko :)
Meidän loma oli siis oikein onnistunut ja itsekin uskaltauduin uimaan, kun vesi oli 24-25 astetta parin helteisin päivän jälkeen :) Ensi kesänä sitten uudelleen.

Tiia

1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...