tiistai 5. heinäkuuta 2016

Mökkiloma

Nyt olisi vuorossa hieman juttua meidän mökkilomasta. Lähdettiin siis ajelemaan mökille torstaina, juhannusaaton aattona. Kello taisi olla vähän vaille kolme, ja perillä oltiin puoli 10 aikaan. Oli mukavat ruuhkat tuolla nelostiellä silloin :)
Meidän mökkeilyyn kuului grillailua, saunomista, ulkoilua, veneilyä, aurinkoa, mukavaa seuraa, lepäilyä, paljon kahvia ja herkkuja. Tobias leikki oikeastaan koko viikon mummon kanssa ja me vanhemmat vietettiin sitten aikaa Liljan kanssa.
Päästiin joka ilta saunaan rauhassa kun mummo ja isomummo katsoi Liljaa. Tobias tuli muutaman kerran meidän vanhempien mukaan kyllä, mutta kuitenkin on kiva kun välillä joku vahtii tyttöä. Tyttö oli muutenkin koko viikon oikea enkeli, itkuja tuli ehkä kerran päivässä. Tobias sitten olikin hieman hankalampi tapaus, mutta onneksi mummo hoiti :D
Muutaman kerran poika satutti itsensä pienesti, mutta juhannusaattona meinasi käydä hassusti. Poika meinaan kohtasi kyyn, onneksi hän tajusi huutaa ja lähteä toiseen suuntaan karkuun. Näin oltiin hänelle opetettu, oli oppi onneksi mennyt perille. Minä en ehtinyt tätä tilannetta näkemään kun olin Liljan kanssa sisällä ja muut olivat lipunnostossa. Onneksi selvittiin pelkällä säikähdyksellä.
Tobias ei muuten suostunut uimaan ollenkaan, pelkäsi ihmeisesti vettä senverran. Rannalla kyllä tykkäsi leikkiä. Ilmat suosi koko viikon ja meillä oli todella ihana loma. Kotiin lähdettiin viime viikon torstaina. Pitkät automatkat meni yllättävän hyvin, menomatkalla tuli pieni kiukku, paluumatkalla tyttö nukkui kokoajan.

Koiratkin viihtyivät kun sai juosta vapaana koko viikon ajan. Lisäksi meidän isompi koira uskaltautui uimaan ihan itse, pienellä houkuttelulla. Isomummon mökki vaan on ihan paras paikka !

Tiia

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...