sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Lenkillä

Käytiin viikko sitten vähän lenkkeilemässä ja poika pääsi harjoittelemaan pyöräilyä. Hän osasi jo oikein hyvin polkea ja jaksoikin kolmen kilometrin matkan. Tyttö nukkui puolet matkasta vaunuissaan ja me vanhemmat sitten käveltiin ja kehuttiin pojan pyöräilytaitoja.
Otin kameran mukaan, että saisin muutaman kuvankin napsittua samalla. Kivaa kun poika oppii kunnolla pyöräilemään niin päästään lenkeille koirienkin kanssa.
Kesällä lenkkeily on vaan niin paljon kivempaa kuin talvella. Tosin kesällä on ärsyttäviä paarmoja ja hyttysiä. Eiköhän tänään taas päästä ulkoilemaan, jos ei vaan ala satamaan. Eilinen päivä kun meni kaupoilla, mummin luona ja ravintolassa, niin tänään kotoillaan.

Tiia

2 kommenttia:

  1. Kesällä tuo ulos lähteminen lapsen kans on kyllä ihanan helppoa ja kiireetön lenkkeily ja ulkoilu on mukavaa! Tosin ne paarmat häiritsee elämää kyllä ja illalla itikat on varmasti kaverina. 😁

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, kesällä ulkoilu on vaan niin paljon helpompaa :) Ötökät ei oo kyllä kivoja, ainakaan tällaiselle ötökkäkammoiselle :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...