lauantai 16. heinäkuuta 2016

Korkeasaari 2016

Käytiin torstaina Korkeasaaressa, vihdoin. Joka kesä siellä olisi tarkoitus käydä ja tämän kesäloman aikana se on meinannut unohtua.
Valittiin päivä oikeastaan aika huonosti, paikka oli aivan tukossa. Parkkipaikat oli loppu, jouduttiin jättämään auto kilometrien päähän. Vessoihin ja ruokapaikkoihin oli hirveät jonot, mutta eipä se meidän reissua haitannut.
Eläimiä nähtiin aika reilusti, tällä kertaa näimme ilveksenkin ekaa kertaa. Ilma oli ilmeisesti tarpeeksi viileä tuulen takia, kun lähes kaikki eläimet oli näkyvissä.
Isi ja poika kiersivät kaikki mahdolliset paikat ja me tytöt jäätiin aina odottamaan vaunujen kanssa vähän syrjemmälle. Meillä oli pojallakin matkarattaat mukana, onneksi. Ei hän olisi jaksanut kävellä autolta eläintarhaan ja sieltä takaisin. Näiden lisäksi kun kiertelyssäkin tulee aika reilusti kilometrejä :)
Liljah oli todella kiltti ja helppo matkaseura. Automatkat meni syöden ja nukkuen. Vaunuissa neiti nukkui ja kun oli hereillä niin naureskeli ja jutteli innoissaan. Eläimistähän hän ei tietenkään mitään ymmärrä ja saikin köllöttää vaunuissa lähes kokoajan.
Karhut oli koko perheen ihan ykkössuosikki. Molemmat karhut olivat meinaan oikein virkeitä ja käveli pitkin aitaustaan.
Lopuksi käytiin vielä matkamuistomyymälässä ostamassa lapsille pehmolelut. Tobias valitsi pesukarhun ja äiti valkkasi neidille pienen pupun. Nämä pehmolelut kuuluvat jokavuotiseen Korkeasaarireissuun ja pojalla onkin jo kotona tiikeri ja pöllö.
Meillä oli oikein ihana päivä. Muutama tunti vierähti eläimiä katsellessa. Ja minä tietysti poltin itseni auringossa, nenä ja rintakehä hieman punoittaa, mutta ei se mitään. Onneksi ehdittiin vielä näin kesällä käymään eläintarhassa, ensi kesänä viimeistään taas uudestaan !

Tiia

1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...