tiistai 24. toukokuuta 2016

Ristiäiset

Meidän tyttären kastejuhlaa vietettiin sunnuntaina 22.5. Kaste alkoi kirkossa klo 14 ja sen jälkeen siirryimme seurakuntatalolle kahvittelemaan.

Kirkko-osuus meni kivasti ja nopeasti. Kummeina oli tosiaan minun sisko, miehen sisko ja hänen mies. Tobiaskin viihtyi yllättävän hyvin paikoillaan ja oli maailman suloisin kun kuivasi Liljahin pään kasteen jälkeen<3
Olimme jo edellisenä päivänä aloittaneet kaikki järjestelyt ja kaikki tarjottavat oli myös valmiina silloin. Minä tein miehen kanssa oikeastaan kaikki järjestelyt juhlapaikalla, siskoni, Liljahin kummitäti tuli sitten myös lopulta auttamaan. Ja hän laittoikin sitten kaikki tarjottavat pöytään ja lisäili tarjottavia aina tarpeen tullen. Suuri kiitos siis sinne !<3
Paikalla taisi olla noin 40 vierasta, lähes kaikki kutsutut pääsivät paikalle. Tarjottavina oli tosiaan kinkkuvoileipäkakkua, kinkkupiirakkaa, nakkipiiloja, karjalanpiirakoita ja munavoita. Makeina täytekakku, mokkapaloja, keksejä ja karkkeja. Kahvipöydässä koristeena oli liljoja, mitäs muutakaan :)
Liljah sai ihan hurjan määrän lahjoja, niistä teen erillisen postauksen. Juhlat onnistui todella hyvin ja Liljah oli erittäin kiltti. Lähes kaikilta saimme myös kyselyitä nimestä, eniten kysyttiin, miksi etunimen perässä on h-kirjain ja toiseksi kysyttiin, että mistä nimi Aurelia tulee.
Kaikenkaikkiaan onnistuneet juhlat, mitä nyt äidillä oli taas pieni migreeni, mutta kyllä ne juhlat lähes sokeenakin menee :D Isoveljeni oli todella suurena apuna juhlan lopussa, hän tiskasi ja siivosi keittiötä miehen kanssa, suuri kiitos siis sinnekin ! Lisäkiitosta vielä serkkujeni äidille, joka auttoi myös astioiden takaisin laitossa !
Mieheni tokaisi siinä juhlien jälkeen, että nyt ei enää tehdä lapsia, kun saan jokaisissa ristiäisissä migreenin :D Mutta senhän sitten aika näyttää miten käy... Juhlia on kyllä ihana järjestää ja on kivaa kun vieraat viihtyy ja tarjottavat maistuu. Aika vähän jäi meille kotiin vietäväksi jämiä, saatiin suuri osa niistä isoveljelleni kiitoksena avusta. Onneksi kuitenkin pari karjalanpiirakkaa ja kinkkupiirakka tuli meille kotiin, ne on herkkua !


Tiia

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niinhän ne taisi olla :) Ainakin vieraille maistui :D

   Poista
 2. Kivalta näyttää! Isovelikin niin edustava 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! Juu isovelikin halusi mirrin kaulaan kun isilläkin oli :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...