maanantai 16. toukokuuta 2016

Mikä viikonloppu

Huh, vihdoin ihan kamala viikonloppu on ohi ! Meillä oli hieman huono tuuri, kun keskiviikkona poika oli vatsataudissa niin tietysti se sitten perjantai-iltana tarttui mieheen ja lauantaiaamuna minuun.
Oli hieman rankkaa yrittää hoitaa molempia lapsia kun molemmat vanhemmat ihan kuolleita. YÖK ! Onneksi tauti on nyt ohi ja päästään valmistautumaan sunnuntaisiin ristiäisiin. Harmi vaan ettei päästy eilen ihanan kummityttömme puolivuotissynttäreille, mutta onneksi nähdään sitten viikon päästä kuitenkin :)
Tälle viikolle on paljon tekemistä juurikin ristiäisiin liittyen. Torstaina nähdään vihdoin pappia ja keskiviikkona käyn ostamassa kaikki loput tarvikkeet. Perjantaina sitten haen seurakuntatalon avaimet ja lauantaina noudetaan kakut ja kukatkin yritetään jostain metsästää. Lisäksi perjantai ja lauantai menee leipoessa. Tekemistä siis riittää. Jos en tällä viikolla enää ehdi blogin pariin niin meitä voi seurata instan puolella (askeleitatiia). Ja sunnuntaina sitten täälläkin paljastetaan vauvan nimi :) Ei malteta odottaa !

Tiia

2 kommenttia:

 1. Oi suloisuus noita kuvia<3

  Tsempit ristiäisjärkkäilyihin<3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, noista kahdesta saa niin ihania kuvia<3 Ja kiitos tsempeistä !

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...