lauantai 21. toukokuuta 2016

Leikkimatolla

Tajuttiin tuossa yksi päivä, että kaapista voisi kaivaa Tobiaksen vanhan leikkimaton tytölle käyttöön. Ja niin sitten tehtiin. Meidän leikkimatto on Mamas&Papas-merkkinen ja ostettu siis melkein neljä vuotta sitten, mutta on edelleen kuin uusi. Tobias ei siinä vauvana paljon viihtynyt.
Tyttö onneksi viihtyy matolla ja ensimmäisellä kerralla oli ihan ihmeissään ja innoissaan uudesta paikasta. Taisi kyllä tuo poika olla enemmän innoissaan vauvan matosta... Hän laskeutui ihan vauvan tasolle, kun hänen piti saada makoilla myös matolla. Näköjään pientä kateutta kun tyttö saa jotain, vaikka olikin vanha kapistus.
Mutta siis tuo matto on kyllä ollut meidän pelastus oikeastaan. Tyttö viihtyy siinä todella hyvin, pitkiäkin aikoja. Äiti saa tehtyä jotain omiakin juttuja välillä :) Ja katsottiinhan me viime lätkämatsiakin niin, että tyttö makasi matolla ja me muut siinä vieressä.

Tänään meille tulee kiirepäivä, pitää leipoa mokkapalat ja nakkipiilot. Lisäksi käydään hakemassa kakut ja kukat. Ja katsotaan tietysti lätkääkin :) Huomenna sitten kastejuhla ja vauvan nimi paljastetaan täällä klo 15 ! Ihanaa lauantaita !

Tiia

2 kommenttia:

 1. Hei! Päädyin blogiisi sattumalta erään toisen blogin kautta. Kirjoitat omaankin arkeeni liittyvistä asioista eli taidan lueskella tekstejäsi enemmänkin:) Tervetuloa myös vastavierailulle osoitteeseen:http://maalaishiirenelamaa.blogspot.fi
  Ps.Onnea teidän pienelle prinsessalle, jonka kastepäivä tänään taitaa olla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ! Ja kiitos paljon, ristiäiset oli eilen tosiaan<3 Käyn ehdottomasti kurkkaamassa blogisi :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...