sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Hän sai nimekseen...

Tänään meidän pieni prinsessa saa nimensä. Itseasiassa ollaan näihin aikoihin juuri nimeä juhlistamassa.

Meidän neiti, Lilliputti, Tuttipullo, pikkusisko, vauva sai tänään kasteessa nimekseen...LILJAH AURELIA TUULIKKI


Etunimi Liljah tulee minun isomummoltani. Hän oli nimeltään Lilja ja silloin kun hän nukkui pois niin päätin, että jos joskus saan tyttölapsen niin nimeän hänet Liljaksi. Isomummoni oli minulle todella tärkeä ja toivon, että tyttömme perii hieman hänen luonnettakin nimen myötä.

Kun tyttömme syntyi niin sanoin heti miehelle, että näyttää ihan Liljalta, vauva oli niin ryppyinen, että näytti ihan samalta kun isomummo :) Mies on antanut hyväksyntänsä nimelle ja se vaan muuntui vähän erikoisempaan muotoon matkan varrella. Ja tämä pieni muutos oli miehelle tärkeä ja onhan tuo nimi ihana :) Tämän kasteen jälkeen maistraatista saattaa vielä tulla nimelle hylky, mutta sen näkee sitten muutaman viikon päästä miten käy. Jos hylky tulee niin sitten vauvan nimi on Lilja tai Liliah.

Toinen nimi Aurelia vaan yhtäkkiä putkahti mieleen. Aluksi olin miettinyt Auroraa, mutta sitten se vaan vaihtui vielä parempaan nimeen ja mies tykästyi tähän enemmän. Minä olen siis oikeastaan päättänyt koko nimen, mies on sen vaan hyväksynyt.

Kolmas nimi Tuulikki kulkee minun suvussa ja on minun toinen nimi myös. Meidän suvussa taitaa olla jopa kymmenenkin naista, joiden nimessä on Tuulikki. Tämä oli siis ehdottomasti saatava myös meidän neidille.
Ihanaa kun saa vihdoin kutsua vauvaa omalla nimellään. Ei olla voitu käyttää oikeastaan ollenkaan tytön oikeaa nimeä, koska Tobiashan olisi sen kuullut ja kertonut kaikille :) Mutta nyt nimi ei ole enää salaisuus, onneksi.

Tiia

8 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...