tiistai 16. helmikuuta 2016

Batman juhlat

Sunnuntaina meillä juhlittiin pojan 3v synttäreitä Batman-teemalla. Poika oli ihan innoissaan juhlista ja jouduttiinkin väkisin laittaa hänet päiväunille ennen vieraiden saapumista. Onneksi hän sitten lopulta pitkän taistelun jälkeen nukahti ja nukkui noin tunnin. Jos päiväunet olisi jääneet välistä, olisi päivästä tullut katastrofi ! Meillä herättiin meinaan jo vähän yli 4 aamulla...
Tarjottavia olin tehnyt perjantai aamusta lähtien vähän kerrallaan. Hieman meinasi aikataulutus mennä pieleen kun kärsin perjantaipäivän migreenistä. Onneksi lauantaiaamusta pystyin edes vähän tekemään vaikka olo oli edelleen heikko. Perjantaina sain valmiiksi pitsat ja mokkapalat ja lauantaina sitten valmistui kinkkupiirakat ja kolmen suklaan juustokakku. Sunnuntaiaamuna tein vielä nakkipiilot. Tietysti kaikki siivoaminen, järjestäminen ja esillelaitto yms. piti myös tehdä. Onneksi mies auttoi pojan hoidossa ja siivoamisessa niin pääsin vähän helpommalla.
Vieraita meille alkoi tulemaan siinä 1 aikaan ja lähestulkoon kaikki tulivatkin heti samalla kertaa. Aika vilskettä ja kiirettä riitti, lapsia meinaan oli yhteensä 6 ja aikuisia sitten 19, jos oikein olen osannut laskea :D Mutta hyvin mahduttiin ja kaikki pääsi johonkin istumaan, ainakin lattialle, jos ei tuolia löytynyt !

Meillä oli oikein ihanat juhlat ja oli ihana nähdä kaikkia pitkästä aikaan. Lisäksi poika sai aivan mahtavia lahjoja, suuri kiitos niistä ! Tuli paljon vaatteita ja rahaa ja tietysti leluja, mm. kauko-ohjattava pyöräkuormaaja, Batman tavaraa, pikkuautoja, lentokonetta yms. Lisäksi poika sai karkkeja ja Muumi-mukeja ja tulihan paketeista yksi kirjakin. Esittelen sitten toisessa postauksessa meidän vanhempien ostamat lahjat.
Viimeiset vieraat lähtivät siinä kuuden aikaan ja meidän porukka olikin todella väsynyt juhlien jälkeen. Tarjottavaa riitti ja kaikki ilmeisesti oli syötävää. Hieman jäi jämiä, joita ollaan saatu nyt juhlien jälkeen syödä. Leipomosta tilattu kakku oli hyvää, mutta hieman olimme pettyneet kakun ulkonäköön, olisin jopa itse osannut tehdä lähes samanlaisen, vaikken ole ikinä kakkuja edes leiponut :D Mutta pääasia, että poika sai Batman-kakkunsa !

Sellaiset juhlat meillä, ihanan rennot, mutta silti niin ihanan äänekkäät että huhhuh :D Kiitos vielä kaikille vieraille käynnistä ja tuomisista ! Seuraavaksi meillä järjestetäänkin sitten vauvan ristiäiset, ainakin jossain, jos ei meillä kotona sentään.

Tiia

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...