tiistai 26. tammikuuta 2016

Sairastupa

Viikonloppuna meillä oli paljon tekemistä. Perjantaina poika oli hieman kipeä, niin vietettiin koko päivä kotona. Kaiken lisäksi oli niin paljon pakkasta, että sain vapaapäivän töistä, joten saatiin tosiaan olla pojan kanssa kaksin ihan koko päivä. Hieman kyllä on hankalaa kehittää pojalle tekemistä sisällä kun kaiken lisäksi kaikki kiukuttaa kokoajan :)
Lauantaina vietiinkin poika mummin luokse yökylään ja vietettiin miehen kanssa nahkahääpäivää, josta kirjoittelinkin jo eilen.

Sunnuntaina käytiin heti aamusta hakemassa poika mummin luota ja suunnattiin Haltiaan juhlimaan Tobiaksen isomummin 70-vuotissyntymäpäiviä. Siellä oli meille järjestetty ruokailu ja museokierros. Oikein kiva päivä ja nähtiin ihanaa pientä kummityttöäkin :) Saatiin hänelle samalla pieni nimpparilahja matkaan. Tobias sai isomummin siskolta kettupehmolelunkin, joka oli kyllä pojan mieleen.
Tobias on edelleen kipeenä ja oli myös sunnuntain juhlissa todella kiukkuinen ja väsynyt. Mutta loppujenlopuksi yllättävän vähillä kiukutteluilla päästiin. On tuo poika vaan välillä sellainen uhmis, että huhhhuh ! Toivottavasti vähän helpottaa ennen toisen lapsen syntymää. Muuten taitaa tämä äiti olla aika lirissä :D
Eilen pojan kuume vaan nousi ja kamala yskä paheni, joten käytiin lääkärissäkin. Lisäksi tietysti minulla oli työpäivä, joten jouduttiin myös pikaisesti piipahtamaan töissäkin. On se rankkaa kun lapsi sairastaa, helpommalla pääsee ihan vaan tavallisessa arjessa.

Sairaanhoitaja tarkasti pojan korvat ja kurkun ja otti tulehdusarvon. Poika oli tosi reipas ja antoi kiltisti pistää sormeen, eikä sattunut kuulemma yhtään. Tulehdusarvot oli kunnossa ja kurkku oli myös ok, kuulemma vaan aika isot risat pojalla, mutta niille ei tarvitse tehdä mitään, jollei poika kuorsaa tai saa jotain hengityskatkoksia. Saa siis nähdä mitä noiden risojen kanssa tulee joskus tulevaisuudessa käymään. Korvissa hoitaja näki hieman punoitusta, joten päästiin vielä lääkärin tutkittavaksi. Lääkäri totesi alkavan korvatulehduksen ja siihen saatiin antibiootit. Lisäksi saatiin yskänlääkettä, joka onkin helpottanut aika kivasti. Jouduttiin olemaan puolitoistatuntia terveyskeskuksessa, mutta onneksi poika viihtyi siellä olevien lelujen kanssa.
Huomenna päästään jo normaaliin arkeen kun poika palaa päiväkotiin. Pääsen siis töihin lepäämään :D Tämä päivä on vielä mennyt siis kotoillessa. Nyt me katsotaan piirrettyjä telkkarista ja odotetaan isiä kotiin. Mukavaa päivää !

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...