maanantai 11. tammikuuta 2016

Perhe

Olimme loppiaisena menossa Tobiaksen kummisedän tyttären ristiäisiin. Ennen lähtöä pistin miehen ottamaan meistä perhekuvia. Ja muutama ihan onnistunut otos saatiinkin aikaiseksi.
Kummityttömme ristiäisissä olikin kauniin nimen lisäksi toinenkin yllätys, tytön vanhemmat menivät samalla kertaa naimisiin nimittäin. He olivat järjestäneet aivan ihanat juhlat ja tarjottavat oli herkkua. Oli kyllä ihana tapa viettää tuollainen arkivapaa rakkaiden sukulaisten seurassa ja kaiken lisäksi ihanan kummitytön seurassa. On siinä kyllä suloinen tyttö :) Tänään pääsin muuten pariksi tunniksi häntä hoitamaankin, tyttö vain nukkui lähes kokoajan :)

Niin ja Tobiaksella oli myös kivaa juhlissa, serkkutytöt olivat siellä hänen seurana riehumassa. Heillä oli hirveä meno päällä ja äänenvoimakkuus nousi aika korkeaksi, mutta mitä pienistä :D Pääasia, että lapset viihtyi ja antoi aikuisten seurustella. Annatteko muut muuten lasten riehua ja melua vapaasti esimerkiksi juhlissa ? Meillä on ollut meinaan aika vapaa kasvatus sen suhteen, tietysti kasteessa ja muissakin tuollaisissa virallisissa osuuksissa lapsen pitää käyttäytyä, mutta kahvitilaisuuksissa saa hieman riehuakin. Ja minusta lapsista saa kuulua ääntäkin tiettyyn pisteeseen asti.

Mutta niin, minun piti tulla vain jakamaan nämä ihanat kuvat teillekin. Hieman meni ohi aiheen. Huomenna on muuten se ultra, iiiks :) Mukavaa alkanutta viikkoa !

Tiia

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Voi kiitos :) Tuo maha alkaa kyllä välillä jo vähän ärsyttämäänkin, mutta useimmiten siitä osaa vielä nauttiakin :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...