tiistai 5. tammikuuta 2016

Ikean ostokset

Kävimme ennen joulua Ikeassa shoppailemassa. Meidän oli tarkoitus saada sieltä säilytyskalusteita kotiin. Olin kirjoittanut ostoslistankin, että varmasti muistetaan kaikki. Veronpalautuksia on siis taas tuhlattu oikein urakalla :D

Mies osti meille olohuoneeseen uuden maton, hän oli kyllästynyt imuroimaan vanhaa ja minä halusin vaaleamman värin, että vauvan sitteri sopii sisustukseen :D Joo tiedän erittäin tyhmää, mutta kun raskaana jotain päätän niin sen myös toteutan hinnalla millä hyvänsä. Tällä kertaa vaan mies joutui maksamaan, mutta meidän oli muutenkin tarkoitus vaihtaa mattoa, joten ei syytetä pelkkiä raskaushormoneja.
Mies osti myös pojalle jättikokoisen hai-pehmolelun, se ei ollut listalla, mutta isi vaan halusi sen ostaa. Lisäksi hän osti meidän makuuhuoneeseen lipaston, jotta saimme lisää säilytystilaa omille vaatteillemme. Pieni vaatekaappi kun ei oikein riitä kahden ihmisen vaatteille.
Itse ostin itselleni yöpöydän, mies ei ainakaan vielä halunnut itselleen samanlaista. Ostin myös lastenhuoneeseen säilytyskalusteen leluille. Nyt on hyvä kun kaikelle on oma paikka ja poikakin osaa paremmin kerätä lelujaan kun on selkeä säilytyskaluste.
Vauvalle löytyi pussilakanasetti. Tobias sai lisää ruokailuvälineitä. Ehdimme jo käydä uudemmankin kerran Ikeassa tuossa viime viikonloppuna. Meidän piti ostaa vielä pieni yövalo minulle, kun edellisellä reissulla sellainen meni rikki, eikä viitsitty kääntyä vaihtamaan uuteen :D Tällä uudella reissulla siis mukaan tarttui yövalo, vauvalle patja, petauspatja ja tyyny. Lisäksi ostimme kaksi säilytyskoria hoitopöydälle ja ulos saimme uuden maton.
Ärsyttävää muuten kun Ikeassa ei ole ollenkaan lasten pussilakanasettejä eikä peittoja ja tyynyjä ! Meidän pojalla on ainakin käytössä se lasten koko peitossa ja tyynyssä, eikä suoraan se aikuisten koko. Siellä kun kaikki lastenkin kuosit myydään tässä "aikuisten" koossa. Ärsyttääkö muita sama ? Joudumme siis pojalle ostamaan varapeiton jostain muualta vielä.

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...