keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Pojan ulkovaatteet

Nyt vihdoin sain kuvattua pojan kaikki välikausi- ja talvivaatteet. Ne on vähän jäänyt kuvaamatta, jostain kumman syystä :D Kun laitoin kameran muistikortin tietokoneeseen, siellä oli vanhimmat kuvat elokuulta ja siitä seuraavat vasta marraskuulta. On siis muutama kuukausi jäänyt välistä. Onneksi ei ole paljon tapahtunutkaan sillä välin, kun itse en päässyt kotoota mihinkään.

No mutta nyt niihin ulkovaatteisiin. Ostimme tarjouksesta pojalle Reiman välikausihaalarin, Reimasta olemme tykänneet. Tuo haalari on ollut käytössä päivittäin nyt muutaman kuukauden ajan ja niin kuin kuvasta näkyy, mitään kulumaa ei ole. Ainoastaan likaa polvien kohdalla, haalaria kun ei ole vielä kertaakaan pesty.
Kenkinä toimi alkusyksystä Warpin siniset tennarit ja jotkut ihan perus lenkkarit, jotka on nyt jo jäänyt pieneksi. Siis tuon pojan tämänhetkinen kengännumero on jo 28 ! Päiväkodissa pojalla on Hummelin kumisaappaat ja tällä hetkellä käytössä on Kuomat. Kuomat on ihan parhaat talvikengät kyllä meidän mielestä ! Niihin aiotaan luottaa jatkossakin. Onneksi niitä saa myös pinkkinä sitten tytölle :)
Lisäksi isi osti pojalle Sorelin kunnon talvikengät alle 20€:lla. Ne on ainakin ihanan lämpimät ja varmasti niille tulee käyttöä kun pakkasta tulee enemmän. Sitä en sitten tiedä onko kengät kovin joustavat ja hyvät jalassa, koska tuntuu ainakin vielä uusina aika jäykiltä. Jos jollain jo kokemusta Sorelin kengistä niin kertokaa ! Olen ainakin lukenut niistä pelkkää hyvää.

Syksyllä käytettiin Tobiaksen kaikkia mahdollisia pipoja ja hanskoja mitä meiltä löytyi ja vasta nyt ollaan siirrytty vähän lämpimämpiin vaihtoehtoihin. Pojalle on tänä syksynä ostettu nuo Everestin hanskat ja nuo Lassien hanskat myös. Talvihanskoiksi ostettiin Reimalta tuollaiset siniset, ne on 3-4 vuotiaiden koko, joten saa nähdä onkohan liian isot. Poika ei ole vielä suostunut kokeilemaan niitä. Pipo on myös Reiman ja se on niin suloinen :)
Tällä kertaa talvihaalariksi valittiin Lassien haalari. Ihan vaan halvan hinnan vuoksi. Meillä oli Tobiaksella Lassien haalari silloin kun hän oli sen vähän alle vuoden ja ehtihän hän sitä vuoden vanhanakin käyttämään. Pidimme haalarista ja se ainakin kesti hyvin konttaavan ja möyrivän vauvan käytössä. Toivotaan että tämäkin kestää ja jos ei kestä koko kautta niin eipähän kirpaise sitten ostaa uutta kun päästiin niin halvalla. Ei tuo haalari kuitenkaan enää ensi talvena mene päälle. Meillä poika ainakin kasvaa sitä tahtia ettei samat ulkovaatteet mahdu kahta kautta. Ja jos nyt olisi ostanut jo seuraavan koon, olisi se ollut ihan liian iso.


Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...