keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Me&I

Olimme marraskuun lopulla Tobiaksen kummitädin luona Me&I:n kutsuilla. En ollut näitä kutsuja aiemmin käynyt yhdilläkään kutsuilla, enkä ollut myöskään hirveästi tutustunut merkin vaatteisiin. Kurkkasin kyllä valikoiman netistä nopeasti ennen kutsuja ja silloin päätin, että vauvalle on ainakin saatava pupuhousut.

Kutsuilla sitten pääsi tutustumaan vaatteisiin ja tykästyin merkkiin kyllä aika paljon :) Itsellenikin olisin voinut kotiuttaa lähes kaikki vaatteet naisten mallistosta. Lisäksi lastenkin mallisto oli kiva ! Isikin tykästyi vaatteisiin, koska suostui maksamaan pojalle vaatetta sieltä, yleensä kun ei ole mikään innokas lastenvaatteiden shoppailija.

Nyt niihin ostoksiin siis. Pojalle hommattiin punainen pöllö fleecetakki ja samaa sarjaa pipo. Lisäksi hän sai bussipaidan ja pupuhousut. Tytölle ostettiin myös pupuhousut, saavat sisarukset samistella :) Lisäksi oli pakko ostaa ensimmäinen "mekko", eli puputunika kotiutui meille myös. Ja näiden lisäksi vielä ihanat sienibody ja housut.
Itselleni ostin ihanat kotihousut ja musta-ruskea-raidallisen mekon. Lisäksi mies osti minulle takin !

Saimme siis aika reilusti tuhlattua näihin, mutta meille molemmille tuli reilusti veronpalautusta. Emmehän muuten olisi noin paljon tuhlanneet. Lisäksi ostokseni oli sen verran suuri, että sain ilmaiseksi t-paidan vip-lahjana.

Oli kyllä kivat kutsut ja tietysti oli kiva nähdä Tobiaksen kummitätiä pitkästä aikaa. Tobias leikkikin siellä pikkuserkun kanssa ja heillä oli ihan omia hassuja juttujaan :) Ihanat pienet<3 Toivottavasti minun ja serkkuni lapsista tulee toistensa hyviä kavereita niin kuin minä ja serkkukin oltiin pienenä ja ollaan tietty edelleen :)

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...