maanantai 28. joulukuuta 2015

Joulu 2015

Nyt on joulut vietetty ja palaillaan pikkuhiljaa arkeen. Meillä oli todella mukava joulunaika, vietettiin aikaa perheen ja sukulaisten kanssa. Jouluaattoaamuna herättiin mukavasti jo ennen viittä ja oltiin jo paljon ennen seitsemää avattu kaikki lahjat, jotka tontut oli yön aikana tuoneet meidän kuusen alle.

Aattoaamu meni piirrettyjä katsellen ja uusilla leluilla leikkien. Kahdentoista aikaan lähdettiin käymään kolmella eri hautuumaalla ja oltiin puoli 2 aikaan ukin luona. Vietettiin siis aatto taas ukilla, niin kuin viime vuonnakin. Päästiin valmiiseen pöytään ihanien jouluherkkujen äärelle. Ja kävihän meillä joulupukkikin tietysti, olihan ukin pitänyt Tobiakselle pukki hommata :) Onneksi paikalla oli muutama muukin lapsi, niin pojalla oli seuraa. Tobias ei pelännyt pukkia ollenkaan vaan meni reippaasti syliin ja jutteli kaikkea mahdollista. Kysyi esimerkiksi, että tuliko pukki reellä. Valitettavastihan pukki joutui tyytymään pakettiautoon, koska lunta ei ollut.
Lahjojen jaon ja availun jälkeen syötiin vielä jälkkärit ja puoli 9 aikaan lähdettiin kotiinpäin. Olisimme päässeet saunaan, paljuun ja poreilemaankin, mutta poika ei sitten kuitenkaan halunnut, joten suunnattiin kotiin nukkumaan.

Joulupäivä meni aluksi ihan vaan kotona. Puoli 2 aikaan lähdettiin ajelemaan vielä yhdelle hautuumalle ja sieltä suunnattiin mummin ja papan luo syömään jouluruokaa. Sinnekin oli pukki jättänyt pari pakettia pojalle.
Tapaninpäivä oltiin vaan kotona, käytiin kyllä hesessä syömässä hampparit, niin kyllästyneitä oltiin jo jouluruokiin :) Jouluna saimme myös varmistettua kummit tulevalle vauvalle, nyt ei tarvitse enää miettiä ketä pyydetään. Ihanaa !
Eilen sunnuntaina käytiin vähän ostoksilla ja samalla piipahdettiin mummun ja vaarin luona, josta poika sai vielä lisää lahjoja. Huhhu !

Meidän joulu meni siis oikein mukavasti ja rennosti. Poika sai hurjan määrän lahjoja mm; tukkirekan, pari erilaista työkonetta, kirjoja, mukeja, lautasia, pelejä, vaatteita, dinosauruksia ja vaikka mitä. Miehelle ostin Polar Loopin ja itse sain häneltä Iittalan Vitriini-rasian ja sellaisen ostostv:stä tutun viipaloijan :D Lahjoja tosiaan tuli aika reilusti, yritän vaatteet ainakin kuvata jossain vaiheessa. Onneksi saimme juuri sopivasti käytyä pojan kaikki lelut läpi ennen joulua, että uusille saatiin tilaa. Ja kaikki vaatteet tuli enemmän kuin tarpeeseen, poika on kasvanut niin kovin, että 92cm vaatteet jää pieneksi.

Tiia

2 kommenttia:

  1. Ihanoloinen joulu!!toi choco peli oli joka puolelta loppu - se muumiversio etten saanut sitä pakettiin. Mä postasin just kans meidän joulusta =))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taisi olla aika suosittu peli :) Kävinkin jo lukemassa, ihana joulu teilläkin ollut :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...