sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Isyyspakkaus

Tälläkin kertaa kokosin miehelle isyyspakkauksen. Vaikka tottakai äitiyspakkaus on koko perheelle, mutta silti minusta on ihana yllättää isi pienellä lahjalla. Hän kun ei voi oikein olla raskaudessa samalla tavalla mukana kun äiti, isäthän ei lasta kanna sisällään yhdeksää kuukautta. Ja muutenkin rakastan ostaa miehelleni ja lapsille kaikkea kivaa :) Lahjojen antaminen on niin paljon kivempaa kun niiden saaminen.

Viimeksi kokosin miehelle vain ihan pienen paketin ja siinä taisi olla vain miehelle paita ja vauvalle body ja hattu. En edes muista. Mutta tällä kertaa ajattelin hieman panostaa ja googletin keskusteluita siitä, mitä muut olivat iseille antaneet. Ja sainkin todella paljon ideoita ja aloin kiertelemään kauppoja ja selasin nettikauppoja. Monesta eri paikasta ostamalla sain koottua tällaisen paketin.
Paketti siis sisälsi tarpeellisia vauvatavaroita ja muutaman yllätyksen isille :) Lisäksi kirjoitin paketin mukaan ohjeen, mitä tavaroilla kuuluu tehdä. Mies oli todella otettu isyyspakkauksesta.
Toivoin kyllä tämän avaamisen jälkeen, että mies yllättäisi minut jotenkin. Ja niinhän hän sitten niillä Me&I:n kutsuilla yllättikin. Nimittäin tilaamalla minulle sieltä takin, joka maksoi lähes 100€ ! Arvatkaa vaan oliko tällä äidillä hymy herkässä ja itkukin meinasi näiden raskaushormonien vuoksi tulla. Hänen mielestä takki kuulemma vaan näytti niin hyvältä, että se oli pakko saada.

Oletteko muut koonneet isyyspakkauksia ? Millaisia olette saaneet aikaan ?

Hyvää Itsenäisyyspäivää !


Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...