torstai 3. joulukuuta 2015

Hankinnat vauvalle

Voisin esitellä teille hieman hankintoja, joita ollaan vauvaa varten tehty. Aika tyttömäisiä vaatteita on tullut ostettua, vaikka ihan varmaahan se ei tietenkään ole, että meille tyttö tulee. Mutta suuri osa vaatteista on kuitenkin sellaisia mitkä käy sekä tytöille että pojille.

Poikien vaatteita meillä on ihan hurjasti jäljellä, samoin sellaista unisex-vaatetta Tobiaksen vauva-ajoilta. Hirveästi emme siis tarvitse edes uusia vaatteita. Ja jos vauva olisi poika, emme tarvitsisi välttämättä mitään uutta.
Mutta shoppailijahulluna on muutama tyttöjen juttu pitänyt ostaa :) Pitäähän meillä olla valmiina mekkoja ja sukkahousuja, jos sieltä tyttö sitten syntyykin. Ostokset olemme tehneet lähes pelkästään Kappahlista, Lindexistä ja H&M:ltä. Niistä löytyy ihania vauvanvaatteita halvalla ja ainakin meillä kaikki vaatteet on kestäneet kovaakin käyttöä. Lisäksi näissä kaikissa verkkokaupoissa on ollut viime aikoina hyviä alekoodeja ja ilmainen toimitus. Tietysti tytölle tuli ostettua myös Me&I:ta, mutta eniten näitä halpisvaatteita kuitenkin.
Näiden vaatteiden lisäksi olemme hankkineet vauvalle uuden turvakaukalon ja siihen telakan. Lisäksi ostimme BabyBjörnin sitterin. Nämä esittelen joskus myöhemmin. Muita isoja tavaroita emme aio ostaakaan, koska kaikki muu on pojan vanhoja :) Ja luulenpa että sukulaisilta saa sitten kaikkia mahdollisia lahjoja Lilliputin synnyttyä.

Mutta enemmänkin vaatteita ollaan jo ostettu, nekin esittelen toisella kertaa. Lisäksi on tulossa postaus niistä Me&I:n ostoksista, kunhan paketti saapuu. Muutama sellainenkin tavara on hankintalistalla, jotka vaan yksinkertaisesti haluaisin vaikka niille ei mitään välttämätöntä tarvetta edes ole. En vain ole osannut päättää, että tuhlaanko niihin rahaa vai en. Esimerkiksi unipussi tai sellainen kapalo, lämpöpussi turvakaukaloon ja unipesä. Kertokaahan tuleeko tällaisille käyttöä ?

Tiia

2 kommenttia:

  1. Meiltä löytyy muutamia samoja myös, ihania! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa :) Tyttöjen vaatteet on näin pojan jälkeen niin ihania !! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...