lauantai 26. syyskuuta 2015

Kerron teille salaisuuden

Minulla tai oikeastaan meillä on kerrottavana yksi pienenpieni, mutta samalla hurjan suuri salaisuus. Olemme tässä joulukuusta asti yrittäneet toteuttaa erästä haavetta, tärkeää sellaista. Ja nyt vihdoin yli puolen vuoden odottamisen jälkeen haaveemme alkaa toteutumaan. Tai on jo tietysti osittain toteutunut.

Monet jo saattoivatkin arvata tai instagramista nähdä. Eli KYLLÄ, olen raskaana ! Jos kaikki menee hyvin niin meille on tulossa keväällä vauva. Kauan odotettu ja jo kertaalleen menetetty toinen vauva. Nyt tämä koko perhe pitää peukut pystyssä, että tämä vauveli olisi se meille tarkoitettu ja pysyisi matkassa loppuun asti.
Koko perhe on todella innoissaan vauvan odottamisesta, paitsi Tobias kyllä vannoi ettei jaa lelujaan vauvan kanssa ! Luulen kuitenkin, että pojasta tulee paras isoveli pienelle sisarukselle. Joka päivä hän jaksaa muistutella, että äidillä on vauva masussa. Lisäksi hän kertoi heti päiväkodin tädeillekin, että meille on tulossa vauva.

Tällä hetkellä mennään raskausviikolla 14 ja laskettuaika on maaliskuun lopussa. Alkuraskaus oli yhtä tuskaa, seitsemän viikkoa pelkkää oksentamista. Laihduin 16 kiloa sinä aikana, mikään ei pysynyt sisällä muutamaa minuuttia kauempaa. Tiputuksessa ravasin jatkuvasti ja niistä onkin kertynyt mukavat 200€ maksettavaa. Nyt on ollut viikon verran jo parempi olo ja olen pystynyt syömäänkin. Saa nähdä tuleeko huonovointisuus vielä takaisin vai miten käy. Joten olkaahan kärsivällisiä, jatkan blogin päivittelyä kunhan jaksan.

Tiia

22 kommenttia:

 1. Voi ihana uutinen, paljon onnea!! <3<3

  VastaaPoista
 2. Voi, onnea ja tsemppiä! <3 ihana uutinen!

  VastaaPoista
 3. Ihania uutisia!!! Tsemppiä ja hyviä vointeja =)

  VastaaPoista
 4. Oi! <3 paljon onnea odotukseen <3

  VastaaPoista
 5. Onnea koko perheelle odotukseen =)

  VastaaPoista
 6. Ihanaa, hurjan paljon onnea! ❤️

  VastaaPoista
 7. Oi kun ihana uutinen!♥ Paljon onnea!

  VastaaPoista
 8. Voi miten ihania uutisia! ♥ Täällä pidetään peukkuja että kaikki menisi hyvin loppuun asti ja että pahoinvoinnit olisivat sinulla jääneet siihen alkuun että pystyt nauttimaan loppuraskaudesta ^_^ onnea koko perheelle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon<3 Ja kiitos peukuista ! Me toivomme myös, että kaikki menee hyvin ja että pahoinvointi loppuisi lopullisesti :)

   Poista
 9. Onnea! ❤️ Täälläkin huhtikuun salaisuus matkassa mukana. Vielä ei olla uskallettu kellekään kertoa, vaikka ultrassa kaikki oli hyvin. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Ja onnittelut myös sinne !<3 Meidänkin oli taas tarkoitus kertoa kaikille vasta ultran jälkeen, mutta ei oikeen voinut salailla kun oksentelin kokoajan :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...