tiistai 11. elokuuta 2015

Buzzador : Compeed

Pääsin mukaan Buzzadorin ja Compeedin kampanjaan testaamaan rakkolaastareita. Sain kätevän matkapakkauksen, joka sisälsi kolmea erikokoista laastaria.
Ensimmäisen kerran kokeilin Compeed-laastaria meidän Korkeasaari-reissulla Heinäkuun alussa ja se tosiaan kannatti. Toisessa jalassa laastari pysyi jopa kolme päivää ! Jalassani oli Crocsin uudet kengät ja tiesin, että ne (niin kuin kaikki muutkin kengät) hiertäisi ensimmäisellä käyttökerralla. Mutta nämä rakkolaastarit estivät kenkiä hiertämästä !

Ja jos olisin tiennyt, että pikkuvarpaanikin vihasi uusia kenkiä, niin olisin siihenkin laittanut rakkolaastarin. Mutta pääsinpähän testaamaan laastaria jo tulleeseen rakkoon. Ja ihan hyvin toimikin. Pystyi käyttämään kaikkia kenkiä, eikä rakkoon sattunut. Ainut huono puoli oli, että taisin laittaa laastarin hieman kostealle iholle, koska se ei meinannut tarttua kunnolla ihoon. Mutta rakko parani muutamassa päivässä !

Olin kyllä todella tyytyväinen laastareihin ja taidan ostaa niitä jatkossakin, ainakin jokakerta kun ostan uudet kengät :)

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...