tiistai 16. kesäkuuta 2015

Mökille

Täällä tehdään jo kovin valmisteluja mökkireissua varten. Kasseja pakataan, pestään pyykkiä, tehdään kauppalistaa ja paljon muuta. Vietämme siis juhannuksen isomummoni mökillä, ihanaa ! Näemme samalla Tobiaksen pikkuserkkuja ja heidän vanhempiakin tietty.
Poikaa pitää myös muistutella, että mikäs se mökki oikein olikaan. Toinenhan oli viime kesänä niin pieni, ettei siitä paljon muista. Olen yrittänyt kertoa, että mökille ajetaan ensin pitkä matka autolla ja sen jälkeen pääsee kahteen lossiin. Lopuksi mökille mennään vielä pienellä veneellä. Lisäksi on kerrottu saunasta ja matalasta rannasta, jossa voi leikkiä koko päivän. Tietysti tärkeä juttu pojalle on myös se, että isomummo on meitä siellä odottamassa.
Isomummon kaatumisesta ja siitä tulleesta pipistä poika jaksaakin selittää päivittäin. Hän innolla odottaakin, että pääsee näkemään isomummon kipsatun käden ja näkee onko kasvot jo parantuneet. Tottakai myös minä haluan nähdä isomummon, että saan varmuuden, että kaikki on siellä varmasti hyvin.
Torstaina sitten suunnataan auton nokka kohti Itä-Suomea ja vietämme juhannuksen näissä ihanissa maisemissa. Auto pakataan täyteen tavaraa ja yritetään lopuksi itse mahtua mukaan. Loman aikana blogi elää varmaan hieman hiljaiseloa, mutta yritän Instagramia ainakin päivitellä. Meidät löytää sieltä @askeleitatiia nimellä ja tuolta sivupalkista meitä pääsee sinne seurailemaan.
Jos en ehdi enää tänne blogin pariin ennen jussia niin:

Hyvää Juhannusta kaikille ! Toivotaan, että lämpöä riittää eikä ainakaan lunta sataisi :D Tarpeeseenhan se loma tulee kuitenkin, oli sitten kylmä tai lämmin.

Tiia

2 kommenttia:

  1. Mökkijuhannus kuulostaa tosi kivalta! Nauttikaa, toivottavasti sääkin tästä lämpenisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista ! Sitä se olikin kyllä ! Nautittiin, vaikka ilmat ei ihan mitään parhaita ollutkaan :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...