sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Meidän koti osa 4: Olohuone

Vihdoin olisi vuorossa meidän olohuoneen esittely. Lasken tähän olohuoneeseen mukaan myös meidän ison käytävän, josta ovet johtavat vanhempien makkariin, pojan huoneeseen, vessaan, vaatehuoneeseen, keittiöön, ulos ja tietty olkkariin.
Olohuoneemme sijaitsee talon perällä ja siellä on isot ikkunat meidän kotitielle. Olohuoneesta on myös käynti leikkihuoneeseen. Toivottavasti kuvista saa jotain selkoa meidän talon pohjaratkaisusta.

Mutta sitten tarkemmin aiheeseen. Meidän sohva on ihan paras ! Isi osti sen meille vähän yli vuosi sitten ja ollaan todella tyytyväisiä. Vielä olisi joskus tarkoitus ostaa sohvaan kuuluva rahi, joka sitten toimisi sohvapöytänäkin. Tällä hetkellä sohvapöytänä on kaapelikela, joka on viime vuonna hiottu ja lakattu. Aivan ihana !
Niin kuin sohvasta huomaa niin toinen divaaniosuus on äidin ja toinen isin :D Tobias istuu yleensä sitten keskellä. Minun puolella on ihana jalkalamppu, jonka olen saanut kummitädiltäni vuosia sitten.

Olohuoneesta löytyy iso expedit hyllykkö ja sitten vielä erikseen ukin vanhaan hyllykköön kuuluva tv-taso. Tason ovista on irrotettu kahvat jostain kumman syystä :D Hyllykön edessä on Nipan häkki. Yhdessä nurkassa on Bellan paikka ja toisella puolella sohvaa on sisustustikkaat.
Sohvan takaseinällä on aivan kamala vanha tapetti. Seinä on tarkoitus maalata valkoiseksi kunhan ehditään. Siitä on siis joskus tulossa ennen ja jälkeen kuvia. Tulee meinaan suuri muutos sitten.
Hyllykkö on täynnä kaikkia ihania koriste-esineitä, joita vaihdellaan aina välillä. Meidän olkkarissa menisi vaihtoon tietty ikkunat, katto ja listat. Samoin tuo tapettiseinä niin kuin jo sanoinkin. Muuten olkkari on meidän lempparihuone ! Siellä viihdytään ja vietetään aikaa paljonkin :)
Sellainen olohuone meillä. Mitä mieltä te olette ?

Kotiesittelyn edelliset osat: MakuuhuoneTobiaksen huone ja  Leikkihuone

Tiia

2 kommenttia:

  1. Voi että miten ihanan iso sohva! Meillä aina kinastellaan kuka saa parhaan paikan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Meilläkin varmasti tulisi kinaa jos olisi pieni sohva ! Onneksi mies hommasi meille vähän isomman version :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...