torstai 8. tammikuuta 2015

Meidän koti osa 1: Makuuhuone

Nyt alkaa uusi postaussarja, jossa esitellään meidän koti. Jokainen huone kerrallaan. Talo ei ole meidän oma, ainakaan vielä, joten se ei tosiaan ole sellainen kuin me haluaisimme sen olevan. Ja meidän koti ei TODELLAKAAN ole mistään sisustuslehdistä :D Meillä vallitsee kokoajan hallittu kaaos ja en halua, että on liian "puhdasta". Joten pieni kotoisa sotku on ihan jees !

Voisin vielä tähän sarjan alkuun kertoa, että kotimme on siis vanha 70-luvun omakotitalo ja tässä on vähän yli 120 neliötä. Asunnossa ei ole remontoitu mitään muuta kun kylpyhuone ja sauna. Jokaisessa osassa kerron myös sen, miten minä haluaisin korjata/muuttaa kyseistä osaa kodistamme. Toivottavasti jo muutaman vuoden päästä voisimme ostaa talon itsellemme niin muutokset voisi toteuttaakin :)

Mutta nyt siihen ensimmäiseen osaan, eli vanhempien makuuhuoneeseen. Tai tällä hetkellä se on koko perheen makuuhuone, kun Tobiaskin vielä nukkuu siellä.
Makuuhuoneemme on juuri sopivan kokoinen meille vanhemmille, sitten kun pojan sängyn saa sieltä pois, niin se on täydellinen :) Kun saamme pojan sängyn pois, niin saamme samalla meille vanhemmille mahtumaan yöpöydät sängyn sivuille. Meillä on seinään kiinnitettävät hyllyt, joiden vuoksi seinässä näkyykin ruuvit. Haaveilen kyllä joistain korkeista pienistä yöpöydistä...
Huone on todella pelkistetty ja siellä on vain sängyt, vaatekaappi ja kirjahylly. Haluaisin huoneeseen kiinteän vaatekaapin peililiukuovilla. Tai sitten jonkun uuden isomman vaatekaapin ja lisäksi vielä jonkinnäköisen lipaston. Mutta en halua vielä ostaa mitään uutta, kun ei tiedä ostetaanko talo joskus vai ei.

Mutta jos siis talo olisi omamme muuttaisin makuuhuoneessa oikeastaan vain sen, että sinne rakennetaan kiinteä vaatekaappi. Myös sängynpäätyseinä pitäisi maalata jollakin harmaan sävyllä. Lisäksi tietty ikkunat ja lattialistat pitäisi vaihtaa. Kattolamppu pitää myös vaihtaa joskus. Ovet on myös pakko hioa ja maalata.

Sellainen makuuhuone meillä. Tykätään kyllä tästä huoneesta aika paljon, tietysti kun siellä nukutaan :) Ja kaiken kruunaa tuo ihana vanha matto ! :D

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...