lauantai 2. elokuuta 2014

Päiväkotiin

Maanantaina se päiväkoti sitten alkaa. Jänskää ! Keskiviikkona käytiin tutustumassa paikkaan ja vaikutti oikein kivalta. Oli ihanat tilat ja pienillä on ulkona ihan oma piha-alue, niin ettei jää isompien jalkoihin. Tykkään siitä kovin !

Tobiaksen ryhmässä on yhteensä 10 lasta ja 4 hoitajaa(avustajia, hoitajia, lastentarhanopettajia). Eli siis todella hyvin ! Ja ryhmän lapsista moni on vain osan päivistä hoidossa tai on vaan puolta päivää niin kuin Tobiaskin näin aluksi tulee olemaan. Haluaisin kyllä viimeistään vuoden vaihteessa vaihtaa Tobiaksen päikkypäivän siihen max 7h/vrk. Jos Tobias vaan viihtyy siellä siis :)

Täällä siis odotellaan innoissaan, mutta samalla peloissaan. Eniten jännittää se miten Tobias suhtautuu. Edellisessä paikassahan itkuja ei tullut ollenkaan. Toivon todella, että tuolla alkaa sujumaan hyvin.
Minä olen jo nimikoinut kaikki pojan vaatteet ja kengät. Edelliseen paikkaan ei tarvinnut nimetä, kun muut lapset oli tyttöjä ja vanhempia, joten ei voinut erehtyä vaatteista :) Ja muutamia juttuja on jo pakattuna kassiin odottamaan viemistä päiväkotiin. Vähän kyllä stressaa se, että muistanko ottaa kaiken mukaan, mutta ehkä siellä pärjää, vaikka jotain jäisikin :)
Tilasin myös Citymarketin verkkokaupasta muutamat kengät päiväkotiin. Kun kaikki kevään kengät on ehtinyt mennä pieneksi ! Minun ei pitänyt enää ostella mitään, mutta pakkohan pojalla on kengät sentään olla jalassa ! Ja ostin halvimpia mitä löysin :) Talvikenkiin voin sitten taas panostaa.
Kertokaahan omia vinkkejä mitä kaikkea on hyvä ottaa päiväkotiin mukaan ? Kuinka monet vaihtovaatteet ? Monet eri kengät ? Entä monet hanskat/pipot/huivit/hatut yms ?

Me lähdetään jo kohta ajelemaan Espooseen moikkaamaan isomummoa ! Toivottavasti on ihana auringonpaiste niin päästään merenrantaan käppäilee :) Ja katsotaan jos vaikka samalla reissulla piipahdetaan kummisedän luona. Mukavaa lauantaita !

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...