maanantai 28. heinäkuuta 2014

Voi kun olisi lomaa...

Ikävöin kesälomaa ! Ainakin näillä helteillä. Haluisin vaan olla mökillä, ottaa aurinkoa ja uida. En tykkää uida muualla kuin siellä :D Siellä saisi koirat ja lapset juosta vapaana ja olisi muitakin jotka vahtii poikaa. Mutta kun meillä on arki ! Hitsi. Olisin niin valmis lomailemaan taas. Pakko kai odottaa sitten ensi kesään ja toivoa, että lomat osuisi silloin kaikkein kuumimpaan aikaan.

Eilen se kunnon loman kaipuu iski. Ensin oltiin mummin ja papan luona ulkona pari tuntia, Tobias leikki uima-altaassa ja minä otin aurinkoa. Illalla vielä mentiin ukin naisystävän mökille, jossa vietettiin juhannuskin. Oli niin ihanan lämmin ja rento meininki, että tuli niin haikee olo, kun joutuukin olemaan töissä. Miksi ei voisi olla aina lomaa ?
Olen myös ihan tosissani miettinyt, jos menisin Tobiaksen kanssa kaksin Savonlinnaan mökille. Mutta jos mentäisi omalla autolla, ei Joni voisi tulla sinne perässä, koska olisi hieman tyhmä ajella kahdella autolla peräkkäin 400km :D Ja en oikein usko, että kukaan sukulainen olisi menossa oikeaan aikaan mökille, niin että päästäisi siinä kyydissä ja sitten isi voisi tulla viikonloppuna perässä. On se vaikeeta.

Mitä mieltä muuten muut olette lomailusta ilman isiä ? Onko fiksua ? Itselleni ainakin tulee kyllä ihan HIRVEÄ ikävä, kiitos saakelin armeijan kun pidit meitä erossa liian kauan !!! Mutta voisi ehkä toimiakin, kun on muita sukulaisia hoitoapuna. Mutta en tiedä :D
No kuitenkin... Tänään kun tultiin töistä niin nautittiin ulkona auringosta. Tobias leikki hiekkalaatikolla ja uima-altaalla ja äiti rentoutui cosmon parissa :) Jouduttiin kuitenkin tunnin jälkeen kömpimään sisälle kun alkoi sataa ja ukkostaa.

Pahoittelut onnettomasta kuvasaaliista, kun eipä tajuttu illalla raahata kameraa mukaan. Mummin luona otetut kuvat taas on julkaisukelvottomia ja päätyvät vain omaan albumiin. Pari kuvaa sentään saitte meidän kesäfiiliksistä, sensuroituna.

Ihanan helteistä maanantaita !

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...