tiistai 29. heinäkuuta 2014

Vielä vähän...

Kuvia mökkeilystä ja Korkeasaaresta siis. Ajattelin vielä tehdä tällaisen sekavan postauksen, jossa siis kuvia ja pientä tekstiäkin meidän kesälomasta. Kun niitä kuvia on tullut otettua niin paljon :)
Kuva serkkuni ottama
Siinä pari kuvaa meidän veneilyreissusta mökiltä Savonlinnan keskustaan. Hieman oli kylmä, kun mentiin niin kovaa, mutta rannassa oli ihanan lämmin. Ei voi muuta sanoa kun Savonlinna<3 !
Äiti kuorimassa perunoita. Näyttää olevan aika tarkkaa puuhaa :D
Ja sitten mökkikuvista hypätäänkin taas eläinten maailmaan. Muutamia kuvia vielä, joita en ole aiemmin julkaissut.
Siinä hieman tunnelmia meidän Korkeasaaren reissulta vielä. Tuli otettua niin paljon kuvia, että halusin laittaa vielä lisää tännekin. Pääkuvaajana toimi tietenkin isukki ja onhan muutama kuva äidinkin ottama :D

Hehkutan kyllä niin tuon Korkeasaaren puolesta, ihana paikka ! Ja Tobiaskin jopa jo oikeasti kiinnostui niistä elukoista. Vaikka veneet ja saaressa olleet muutaman autot oli myös aika mielenkiintoisia :)

Tiia

2 kommenttia:

  1. Ei ollu siis turha reissu poitsun kanssa? Mä oon kans miettinyt että mentäis käymään, mutta pohtinu just sitä, että jaksaako L keskittyä yhtään niihin elukoihin.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei ollut ei :) Ja nuo pienet varmaan jaksaa yhteen tai kahteen elukkaan kiinnittää huomiota, mutta onhan se silti kivaa vaihtelua kotoiluun :) Alle 4 vuotiaathan pääsee ilmaiseksi kuitenkin, että ei mee rahaa hukkaan jos lapsi ei kiinnostu :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...