keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Toivepostaus: Tulevaisuuden suunnitelmat

Minulta toivottiin postausta meidän perheen tulevaisuuden suunnitelmista. Niitä ei nyt ihan hirveesti ole ja kaikki on sitä aika perusjuttua.
Mutta siis ensinnäkin halutaan Jonin kanssa ainakin kolme lasta. Toinen mahdollisimman pian tietty, että Tobiaksella on sitten leikkikaveri. Kolmas saa tulla sitten vähän myöhemmin varmaan. Ehkä joskus kun Tobias on 6-7 vuotta ?!? En osaa yhtään sanoa, mutta ainakin siis kolme lasta halutaan, jos siis vaan mahdollista. Saa nähdä muuttuuko mieli jossain vaiheessa ? :D
Sitten meidän perhe olisi kokonainen, kun meitä olisi 5. Haaveissa olisi myös kolmas koira. Minä haluaisin pomeranianin tai labbiksen ja Joni haluaa chihuahuan tai labbiksen. Saa siis nähdä tuleeko kolmatta koiraa, vai odotetaanko niin, että noista vanhoista toisesta aika jättää.

Ja sitten se kani ! Meidän vanha kani siis kuoli tuossa keväällä. Se oli meillä muutaman vuoden, kun pelastettiin se mun siskolta. Kani oli siis asunut monessa perheessä ennen meitä. Onneksi tämä meidän koti oli sitten sen viimeinen<3 Nyt siis meille on tulossa uusi kani ! Viikon päästä meinaan. Joten meillä alkaa sitten pienen kaninpoikasen hoitaminen, vihdoin :)
Sitten olisi tietty tämä talo ! Haluaisimme ostaa tämän talon, jossa nyt asumme. Ja jos siis tämän ostamme niin remontoimme tämän ihan lattiasta kattoon kokonaan meidän näköiseksi. Tämä olisi se yksi talohaave. Muttamutta...

Meillä on ollut jo kauan se THE TALOHAAVE ! Meinaan ukin lähellä olisi yksi ihana tontti, joka on ihan meille tarkoitettu ! Hieman syrjässä, mutta kuitenkin lähellä tuttuja. Ihana hehtaarin kokoinen rinnetontti keskellä metsää. Sinne ollaan jo suunniteltu millaista taloa haluttais ja miten se siihen tontille menisi yms. Mutta omistaja pyytää niin järkyttävää hintaa tontista, että saa nähdä !

Mutta siis olisi ihanaa saada se tontti omaksi ja alkaa rakentaa ihan omaa uutta taloa. Saisi juuri sellaisen kuin haluaa yms. Se olisi ihan meidän juttu. Mutta ykkösvaihtoehto taitaa kuitenkin tällä hetkellä olla tämä vanha omakotitalo ja sen ostaminen ja remontointi.
Asiasta sitten taas miljoonanteen. Olisi nimittäin ne HÄÄT ! Tai siis ei häät, vaan avioliiton siunaaminen kirkossa ja sen jälkeen hääjuhla jossain. Mehän siis olemme menneet maistraatissa naimisiin ilman mitään sen kummempaa sählinkiä. Mutta minä haluan sen kirkossa siunaamisen joskus vielä. Ja olisi ihanaa järjestää isot juhlat.

Mitähän muita suunnitelmia meillä on !? Nämäkin nyt on vaan tällaisia haaveita ja toiveita. Toivottavasti kaikki vaikka toteutuukin :)

Niin ja työpaikoista vielä, että minä ainakin jatkan isäni firmassa niin kauan kuin se on vaan toiminnassa eli toivottavasti kauan. Ja Joni ainakin vielä viihtyy tuolla nykyisessä työpaikassa ja toivottavasti saa pitää paikan. Tässä tilanteessa on jo suuri plussa se, että ylipäänsä on edes joku työpaikka.

Ja Tobias tietty on päiväkodissa ja seuraavatkin lapset sitten menee päivähoitoon niin pian kuin mahdollista, jotta äiti pääsee töihin lepäämään, vai miten se menikään :D

Tiia

2 kommenttia:

  1. Hyvältä kuulostaa suunnitelmasi! :) Meillä on myös ajatuksissa ollut kolme lasta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiva kuulla :) Saa nähdä miten tuon lapsiluvun kanssa käy, kun koskaan ei voi tietää :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...