torstai 24. heinäkuuta 2014

Paluu arkeen

Tällä viikolla ollaan osittain palattu arkeen. Isillä alkoi työt, mutta Tobias on vielä kotona. Eli me käydään yhdessä töissä pojan kanssa aamupäivisin. Elokuun ekalla viikolla alkaa sitten Tobiaksen päivähoito ja oikea arki ! Saa nähdä miten päiväkotiin siirtyminen sujuu. Ensi viikolla käydään vielä tutustumassa paikkaan ja 4.8 maanantaina pitäisi aloittaa. Jänskättää ! Vaikka poika onkin ollut jo hoidossa, mutta kun on uusi paikka.
Meillä on ollut yllättävän helppo alkuviikko, vaikkakin Tobias ei oikein enää viihdy töissä katselemassa kun äiti on vaan koneella :D Mutta Tobias on sitten piirtänyt, levitellyt tavaroita ja leikkinytkin jotain sen aikaa kun minä teen töitä. Ja tuo Korkeasaaresta ostettu tiikeri on ihan paras lelu nykyään, se kulkee joka paikkaan mukana ja siihen ei saa muut koskea :)
Jokaisena päivänä ollaan käyty sitten isomummin luona syömässä, leikkimässä ja vähän leikkaamassa hiuksiakin. Ja saihan Tobias tiistaina ajella vähän kaivinkonettakin ! Eno oli ukin halleilla töissä, joten hän avasi yhden koneen ovet meille ja johan oli hauskaa ! Tobias ihan innoissaan paineli kaikkia nappeja, käänteli rattia ja heilutti jotain vipuja, taitaa pojasta kyllä niin tulla konemies :D
Ollaan myös herkuteltu paljon tuoreilla mansikoilla ja mustikoilla. Herneitä ja vesimeloniakin on tullut nautittua :) Nam ! Poika tykkää tosi paljon noista kaikista, ei meinaa helteillä muu kelvatakaan. Ja sokeriton ihan laimea mehu on myös herkkua, sitä suostuu jopa juomaankin, vettä toiseen on hankala tunkea. Joten olen antanut sitten mehua ja ajatellut, että pääasia kun juo edes jotakin.

Tänään käytiinkin sitten isin ja pojan kanssa katsastamassa uuden asuinkunnan uimaranta. Ihan kiva ranta, tosin todella matala pitkälle saakka, mutta onhan se lapsille hyvä :) Uskaltauduttiin uimaankin, oli todella lämmintä vettä ! Tobias tosin vain leikki rannalla hiekalla. Sunnuntaina käytiin muuten katsomassa yksi toinen ranta tässä lähellä, mutta sekin oli todella matala ja ihan ison tien vieressä, joten ei kovin hyvä. Mutta lämmintä vettä sielläkin oli.

Huomenna on siis jo perjantai ! Tämä viikko on mennyt todella nopeasti. Tänään haettiin postista yksi paketti, joka sisälsi muutaman kivan uuden jutun. Niistä lisää joskus sitten taas :) Loppuun vielä äidin ja pojan herkkä hetki ! :)<3

Tiia

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...