lauantai 26. heinäkuuta 2014

Ihana lämpö !

Tänään ollaan nautittu. Paljon. Meinaan lämmöstä ! En ole vieläkään kyllästynyt näihin helteisiin, rakastan lämpöä ! Vaikka okei ilmastoimaton auto on HIEMAN liian lämmin ja yöllä on KUUMA nukkua, mutta muuten niin ihanaa :)

Aamupäivällä lähdettiin käymään mun veljen luona vähän ulkoilemassa. Tobiaksen serkku tuli sinne käymään, joten haluttiin hänet nähdä. Otettiin aurinkoa, leikittiin, juotiin kahvit ja syötiin herkkuja. Ja tietysti miehet grillasi ! Oli ihan mahtava päivä. Näitä lisää :)

Kotiin päästyämme jäätiin suoraan ulos, laitettiin allas täyteen vettä ja grilli tulille. Oltiin vaan pihalla ja nautittiin auringosta. Syötiin vähän vesimelonia ja sämpylöitä ja yritettiin juoda paljon. Tobias leikki hiekkalaatikolla ja altaalla. IHANA KESÄ<3

Jaksaako muut vielä näitä helteitä ? Ja loppuun vielä kuvia tältä päivältä.
Ihanaa lauantai-iltaa kaikille !
 
Tiia

6 kommenttia:

 1. Mä oon myös kesäihminen! Olin jo alkukesästä ihan valmis muuttamaan johonkin lämpimään, mut onneksi saatiin hyvät kelit tänne Suomeenkin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että on muitakin "hulluja" jotka jaksaa nauttia helteistä :) Tosiaan onneksi kesä vihdoin saapui tännekin :)

   Poista
 2. Voi miten suloinen toinen on tuo ruskea hellehattu päässä! <3

  VastaaPoista
 3. Nyt alkaa huomaan että pihalla en jaksa ite, eikä lapsetkaan, olla niin pitkään kun yleensä. Alkaa kuumuu väsyttään ja lapsia kiukuttaan nopeempaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa :/ Onneksi täällä ei ole vielä tuota ongelmaa, poikakin nauttii :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...