keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Tuliaiset Karjalasta

Tobiaksen isomummi oli tuossa viikonloppuna rajan takana matkalla. He ovat Raudusta kotoisin. Pyysin jo hyvissä ajoin ennen matkaa, että tuovat minulle uudet kengät sieltä.

Me olimme Jonin kanssa kotiseutumatkalla mukana 2011 kesällä. Silloin ostin ne minun ihanat kesäkengät Viipurin kauppahallista, jotka siis ovat edelleen kuin uudet. Ja maksoin niistä 15€. Hyvä ostos siis ! Olen yrittänyt etsiä samantyylisiä kenkiä Suomesta, mutta en ole löytänyt. Joten pakko oli nyt pyytää tuliaisia.
Sain kun sainkin siis aivan ihanat kengät !! Oon niin rakastunut niihin, ihanat ! Pyydän kyllä seuraavallakin kerralla itselleni taas uudet samantyyliset kengät. Mummelitkin osaa ostaa kun lähettää kuvan vaan :D Siellä oltiin myyjille näytetty kuvaa vaan ja he olivat etsineet samantyyliset :)
Isi sai sitten vodka-pullon ja karkkia. Minä sain kenkien lisäksi huivi/kaulakoru yhdistelmä jutun :) Ja Tobias sai ihanan t-paidan.
Minulle tuli nyt ensimmäistä kertaa tuon 2011 vuoden jälkeen sellainen olo, että haluaisin taas Viipuriin ja Rautuun<3 Silloin meillä oli aivan mahtava matka ja jotenkin vaan tuli olo, että sinne on pakko vielä päästä ! Noin pienen lapsen kanssa sinne on kyllä hieman huono lähteä, ruoka ja juoma kun on mitä on.

Toivottavasti siis vielä pääsen joskus tuonne rajan taakse ! Joni ei vain ole niin innostunut ajatuksesta, mutta ehkä hän jää sitten lastenvahdiksi ja minä pääsen yksin reissuun :D

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...