torstai 26. kesäkuuta 2014

IKEA: Ostoslista

Meillä alkaa taas olemaan tarve käydä Ikeassa. Tällä kertaa on paljon hankintoja meidän tulevaan leikkihuoneeseen, joka valmistuu tässä kohta. Samoin muutamia juttuja tarvitaan ulos leikkimökkiin.

LÄTT Lastenpöytä + 2 tuolia IKEA
Lasten pöytä ja siihen tuolit on ihan ehdoton hankinta ! Tobias saa siinä piirtää ja leikkiä autoilla yms. Ei tarvitse sitten sohvapöytää ja sohvaa siihen käyttää. Ja leikkihuone tehdään niin, että siellä on kaikkia virikkeitä Tobiakselle ja tulevillekin lapsille. Siellä saa myös olla vähän isommillekin lapsille tarkoitettuja juttuja. Leikkihuoneesta tulossa postausta myöhemmin !
MAMMUT Lastenjakkara IKEA Sekä sisä- että ulkokäyttöön. Muovia. Kevyt kantaa ja siirtää.
Näitä jakkaroita tarvitsemme kaksi. Ne on menossa leikkimökkiin isin tekemän pöydän kanssa. En osaa päättää väriä vielä, joten valitsin tähän valkoisen :D Yritämme ostaa vihreää tai sitten punaista ja sinistä. Ei siis pelkkää sinistä !
VESSLA Säilytyslaatikko + pyörät IKEA Mukana pyörät. Yläreuna toimii myös kahvana, josta koria on helppo nostaa ja kantaa.
Säilytyslaatikoita leluille tarvitaan aika reippaasti. Näistäkään en tiedä vielä väriä ! Mutta näissä pyörät on tosi kätevät, niin saa siirreltyä helposti. Näihin tietty ostetaan myös kannet, on kivampi sitten laittaa lelut syrjään ja pinota laatikoita päällekkäin. Lelusäilytys suunnitelmat voi toki vielä muuttua, mutta minusta nämä olisi aika kivat !
DUKTIG Leikkikeittiö IKEA Kannustaa lasta roolileikkeihin. Lapset oppivat sosiaalisia taitoja matkimalla aikuisia ja keksimällä omia roolihahmojaan.
Nyt meille olisi sitten vihdoin tulossa myös leikkikeittiö. En ole sitä aiemmin halunnut, kun olen ajatellut, että se on ihan tyttöjen lelu ! :D Tobias on kuitenkin hoidossa tykännyt kokkailla ja tietty haluan, että poika alkaa isompanakin kokkaamaan :) Joten kotiutamme tämän Ikean version, saa nähdä hommataanko tuohon myös se lisäosa.
Keittiöön sitten tietty pitää saada vähän rekvisiittaa, eli kauhoja, kattiloita ja leikkiruokia yms. :) Mutta leikkikeittiön osto taitaa jäädä seuraavaan Ikea-reissuun pienen budjetin takia. Mutta keittiöjutut ovat meille joka tapauksessa tulossa jossain vaiheessa :)
BEBOELIG Teltta IKEA Muodostaa huoneeseen oman suojaisan tilansa, jossa voi leikkiä tai vain viettää aikaa.
Ja sitten tietysti kun kerran on leikkihuoneesta kyse, niin sinne pitää saada lapsille ihan oma piilopaikka. Päädytään ilmeisesti tähän Ikean ritarilinna-telttaan. Onhan tämä vähän poikamainen, mutta saa ollakin :)

Sellaisia tavaroita olisi meidän ostoslistalla. Sitten viikonloppuna saa nähdä mitä sieltä kotiutetaan. Lauantaina ollaan siis tosiaan menossa Ikeaan ! Jos teillä on jotain hyviä leikkihuonevinkkejä, niin saa antaa :) Ja jos Ikeassa on mielestänne jotain, mikä sopisi lapsen huoneeseen niin kertokaa ihmeessä myös siitä !

Kaikki kuvat Ikea

Tiia

2 kommenttia:

  1. Ihana toi linna =D mäkin tarttisin pöytäryhmän kikkaran huoneeseen!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on ! Selailin Ikean verkkokauppaa ja näin ton, ni ajattelin, et ihan pakko ostaa ! :D Pöytäryhmät on varmaan aika suosittuja lastenhuoneissa, ehkä ne on siis tarpeellisiakin :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...