sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Yö vs Päivä

Meidän pe-la yö oli aivan KAMALA ! Mentiin puol 9 aikaan nukkumaan niin kuin yleensäkin, mutta Tobiashan ei suostunut tietenkään kunnolla nukahtamaan. Meillä siis huudettiin aika kauan, ennen kun nukahdettiin omaan itkuun.
1 aikaan yöllä alkoi järkyttävä, korvia särkevä huuto, jota kesti varmaan parikin tuntia. Minuutti hiljaista, minuutti huutoa -tyylillä. Mikään ei auttanut, lopulta poika varmaan nukahti omaan huutoonsa. En tiedä mikä sitä oikeen vaivasi. Aamullakin vielä herätessä vähän kiukuttiin.
Tästä johtuen isi ja äiti oli hieman väsyneitä ! Kuitenkin jo vähän 9 jälkeen päästiin lähtemään kohti kauppaa ja siellä poika oli kuin enkeli. Onneksi !
Kauppareissun jälkeen piipahdettiin nopeasti sisällä syömässä ja sitten suunnattiinkin ulos. Aivan ihana ilma ! Oltiin koko perheen voimin muutama tunti ulkona. Isi leikkasi nurmikon, korjaili meidän tiiligrilliä yms. Minä leikin sitten pojan ja koirien kanssa. Sain kuvattua aivan ihanan videon, jossa Tobias heittää hiekkalaatikolta hiekkaa Bellalle ja se hyppii niitä hiekanjyviä kiinni :D

Lähdettiin sitten ulkoleikkien jälkeen suoraan vaunuilemaan, jotta saatiin poika unille. Onneksi nukahtikin nopeasti niin päästiin valmistamaan päivällistä isin kanssa. Ilta menikin sitten mukavasti sisällä, saunottiin, syötiin ja herkuteltiinkin vähän, olihan lauantai :)
Meidän sunnuntaipäivästä tulen kertomaan sitten toisessa postauksessa. Kuvia on niin paljon tulossa lisää :)

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...