lauantai 19. huhtikuuta 2014

Pääsiäisen aloitus

Meillä oli oikein mukava pääsiäisen aloitus torstaina. Oikein odotettiin innolla, että pitkä viikonloppu alkaa. Käytiin koko perheen voimin kaupassa hakemassa taas viikon ruuat. Isi ja poika vaihtoi meidän sänkyyn puhtaat lakanatkin :) Ja sitten käytiin tietty saunomassa niin kuin yleensä aina viikonlopun alussa.
Mun koivunoksiin on vihdoin tullut lehdet !
Meidän perheen pääsiäismunat
Oli ihan pakko ostaa !

Perjantaina lähdettiinkin heti aamulla mun isoveljen luona käymään. Siellä oli Tobiaksen mummo, täti, kummisetä ja muitakin :) Juotiin pullakahvit ja nautittiin ulkoilusta kun oli niin ihanan aurinkoinen päivä. Oli todella kiva pitkästä aikaa käydä siellä veljeä ja muita moikkaamassa.
Tämä kirkas aurinko tekikin sitten minulle vähän huonomman jutun, sain nimittäin migreenin heti kotiin päästyämme :/ Perjantai-ilta menikin siis minun osalta vain lepäillessä. Joni siis joutui hoitamaan kaikki iltajutut yksin ja vahtimaan poikaa.

Onneksi tänään aamulla olikin sitten parempi olo ja pystyin lähtemään Jonin mukaan viemään sen autoa mummin ja papan luo. Sieltä päästiin jo aikasin kotiin ja alettiin heti laittamaan ruokaa. Ruokailun jälkeen mentiin ulos vähän touhuilemaan. Joni pesi mun auton ja minä leikitin Tobiasta. Koiratkin oli ulkona monta tuntia.

Isi jaksoi myös kannella vähän puita autotalliin sisälle ja muutenkin touhuta. Me luovutettiin Tobiaksen kanssa tunnin jälkeen ja tultiin sisälle katsomaan Klikkaa mua. Näistä pihaleikeistä laittelen kuvia sitten toiseen postaukseen, muuten tämä tulee ihan täyteen kuvia.

Nyt me jatketaan meidän rentoa lauantai-iltaa ja kohta suunnataan nukkumaan. Huomenna me suuntaamme isomummin luo pääsiäislounaalle. Hauskaa pääsiäisen jatkoa kaikille !

Tiia

2 kommenttia:

 1. Kuulostaapa ihanan rennolta pyhien vietolta :)
  Voi tuota migreeniä. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitus ainakin olisi ottaa rennosti :) Ja joo ei oo kiva vaiva tuo migreeni :/

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...