torstai 2. tammikuuta 2014

Vuosi 2014

On jo vuosi 2014 ! Aika menee hurjaa vauhtia, ainakin nyt kun on tuo pieni herra kuvioissa mukana. Hän kasvaa niin kovaa vauhtia, että huhhuh. Viime uutenavuotena vain odotin, että milloin Jonin armeija loppuu ja milloin pieni syntyy. Ja nyt tuo "pieni" on jo kohta 11kk.

Meidän uusivuosi meni hyvin ja rauhallisesti. Käytiin aamupäivällä eläinkaupassa ostamassa toiselle koiralla vedonestopanta ja toiselle urossuoja. Meidän isompi koira Bella siis vetää aivan tajuttomasti välillä, eikä mikään koulutus tms. ole tähän mennessä auttanut. Ja tämä leikkaamaton uros tietysti merkkaa JOKAPAIKKAAN ! Sitä joutuukin aina pitämään häkissä, kun me ei olla kotona. (Ja tiedoksi niin häkki on ISO, siellä mahtuu kääntymään, istumaan, makaamaan, pyörimään, hyppimään yms. Ei siis mikään pikkuhäkki. Ja Eddie menee sinne mielellään itse, siitä on tullut sen paikka.)

Muutoin olimme uudenvuoden vain kotona. Käytiin koko perhe saunassa ja kuunneltiin pamahtelua. Illalla ammuttiin pari rakettia ja Tobias tykkäsi ihan hurjasti ! Hihkui, nauroi ja katseli jänniä värejä. Kun Tobias oli mennyt nukkumaan niin katsoimme Jonin kanssa 21 tapaa pilata avioliitto-elokuvan. Oli hyvä ! Ja mentiinkin sitten jo 10 aikaan nukkumaan.

Koiriakaan ei näköjään raketit hirveesti häirinnyt. Bella oli ihan normaalisti sisällä ja ulkonakin vaan kuunteli tarkkaan pamauksia. Toisin kun sitten Eddie, joka ulkona pelkäsi pamauksia. Mutta yllättävän hyvin suhtautu kyllä, kun sisällä ei kummallakaan ollu mitään ongelmaa.

Nyt vaan innolla odotetaan millainen vuosi tästä tulee. Toivottavasti löydetään se uus asunto. Ja kaikkein eniten toivon että Tobias pysyy terveenä. Ja odotan innolla 1-vuotissynttäreitä ! Olen jo kutsuja miettinyt ja kohta pitää kakku mennä tilaamaan. Ja meillä on myös lahja valmiiksi mietitty, tosin emme ole sitä vielä tilanneet ja se jääköön yllätykseksi mikä mahtaa olla. Ja mummilta ja papalta ollaan myös jo lahja toivottu. Apua kun vauvavuosi on lyhyt !

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...