maanantai 20. tammikuuta 2014

Uuden viikon aloitus

Tänään oli Jonin eka työpäivä uudessa työpaikassa. Olipas kivaa pitkästä aikaa viettää Tobiaksen kanssa aikaa kahestaan :) Käytiin töissä ja ukkikin tuli sinne, niin Tobias tykkäsi. Sitten Tobias nukkuikin kahden tunnin päikkärit ja minä sain sillä välin surffailla netissä kauppoja läpi.Ilmeellä !


Tobias ei siis yleensä ikinä nuku niin kauan ! Yleensä tunti on ihan maksimi, mutta onneksi uni maistui. Ehkäpä se alkaa tästä eteenpäin nukkua vain yhdet päikkärit, kun tähän mennessä on nukkunut kahdet. Parempi olisi, että nukkuisi vain yhdet pitkät unet, niin ehtisi itsekin jotain tehdä.

Löysinkin muutaman kivan jutun kun katsoin verkkokauppoja läpi. Teen niistä postauksen sitten kun ne saapuu. Tuo kevätaurinko ja muutto ja kaikki on saanu mut ihan sekasin, kun haluun nyt heti kaikkee ihanaa nättiä uutta kotiin :D Vaikka meillä ei edes ole vielä avaimia sinne, niin silti oon ihan jo muuttamassa.


Ja mun rakas ihana mieheni tilasi mulle Iittalan Aalto teräskulhon ! <3 Ihanaa ! (saan siis myös hääpäivälahjaksi samantyylisen, josta kerron myöhemmin) Ja tästäkin ihanuudesta laitan heti kuvia tulemaan, kunhan sen saan.Löllö
Kun Tobias heräsi niin sitten syötiin makaronilaatikkoa ja alettiin leikkimään. Uloskaan ei oikein viitsinyt lähteä kun oli 20 astetta pakkasta, hyi !Pikkuherra auttoi äitiä pakkaamaan muuttoa varten
Sitten vaan odoteltiin isiä kotiin ja ilta menikin sitten nopeasti ohi. Ohessa kuvia tältä päivältä.


Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...