sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Uuden kodin etsimistä, huonosti nukuttu yö ja 1. hääpäivän miettimistä

Katseltiin eilen vuokra-asuntoja kaikilta mahdollisilta sivuilta ja kaikista lähellä olevista kaupungeista. Löydettiin yksi tosi hyvä vaihtoehto täysin landelta ja tänään mennään katsomaan sitä, APUA ! Toivottavasti se olisi meidän perheen tuleva koti. Siellä riittäisi tilaa temmeltää niin ulkona kuin sisälläkin.

Odotan niin innolla, että nähdään millanen se asunto on sisältä. Käytiin jo nimittäin eilen kurkkimassa asuntoa ulkoapäin. Ja se oli täydellinen ! Nyt vaan toivotaan, että se täyttää kaikki meidän kriteerit, koska siinä on 150e halvempi vuokrakin. Joten säästyisi siis rahaa shoppailuun ! Ja siinä on myös 20 neliötä enemmän tilaa ja puukiuas ja puuhellakin ! Sehän olisi ihan luksusta tähän nykyiseen verrattuna.

Saa nähdä miten käy sitten. Palaan sen asian suhteen heti kirjottelemaan, kun kuullaan ja nähdään lisää. Toivotaan, että minulla on hyviä uutisia sitten.

Nyt muihin asioihin. Tobiaksen viime yö oli kamala ! Se nukahti jo 18.30 ja heräsi siitä tunnin päästä ja sen jälkeen tapeltiinkin sitten unta vastaan kymmeneen asti. Lopulta jouduimme ottamaan hänet viereen nukkumaan, koska hän huusi suoraa huutoa omassa sängyssä ja mikään rauhoittelu ei auttanut. Meidän vieressä sitten nukahti muutamassa minuutissa. Taisi olla ainakin äitiä ikävä, nukahti minun päälle poski mun poskea vasten ! Suloista !

Meillä on ollut todella rauhallinen viikonloppu, ollaan vaan oltu kotona. Leikitty, katsottu leffoja ja etsitty asuntoa. Tänään sitten asuntonäytön jälkeen mennään mun kummitädille syömään. Yleensä kummitäti on tehnyt ruuat tapaninpäivänä, mutta oli silloin töissä, joten siirsi ruokailun sitten tälle päivälle. Toivottavasti ei ainakaan jouluruokaa enää olisi, siihen on jo niin kyllästynyt.

Minulla ja Jonilla on 25.1 ensimmäinen hääpäivämme. Siitäkin on jo vuosi kun salaa hiippailimme maistraattiin ja toivoimme, ettei kukaan tuttu ainakaan näe. Menimme siis tosiaan salaa naimisiin, siitä ei tiennyt kukaan. Vasta vihkimisen jälkeen kerroimme sukulaisille ja ystäville facebookin kautta. Olimme puhuneet naimisiin menosta jo kauan, mutta emme tienneet milloin ja missä se tapahtuisi. Niinpä sitten ajateltiin, että olisi kiva, jos koko perheellä vauvan syntymän jälkeen olisi sama sukunimi. Joten eikun soitto maistraattiin ja ensimmäinen vapaa vihkimisaika.

Olemme kyllä sopineet, että pidämme sitten avioliiton siunaamisen vielä kirkossa jossain vaiheessa. Ja sen jälkeen tietysti kunnon hääjuhla. Kyllä mun on pakko saada hääpukukin ! Me kyllä juhlimme meidän naimisiinmenoa samalla kun Tobiaksella oli ristiäiset, mutta haluan silti sen kirkossa siunaamisen.

Mutta nyt ensimmäisenä hääpäivänä Tobias menee mummin ja papan luokse yökylään ja me vanhemmat keksitään sitten jotain kivaa tekemistä. Ei vaan olla vielä päätetty, että mitä. Joni ei suostu teatteriin, vaikka mä haluisin. Ja leffa ja ravintola on niin tylsää ! Joten saa nähdä mitä sitten tehdään. Mutta ainakin saa nukkua !

Nyt aamukahvin keittoon ja laittaa puuro valmiiksi pojalle. Mun miehet nukkuu vielä<3 Sai hetken olla rauhassa ja kuunnella vaan niiden molempien kuorsausta. Oli siis aikaa kirjottaa tännekin.

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...